Η Deep Silver υπεύθυνη για την έκδοση του Shenmue III

Διαθέσιμο το δεύτερο μισό του 2018, για PlayStation 4 και υπολογιστές.

Όπως ανακοίνωσαν η ομάδα ανάπτυξης του Shenmue III, Ys Net, και η Deep Silver, μετά από συμφωνία μεταξύ των δύο εταιριών, η δεύτερη θα αναλάβει την έκδοση του τρίτου μέλους της σειράς Shenmue. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει σε φυσική και ψηφιακή μορφή για ηλεκτρονικούς υπολογιστές και PlayStation 4

με την κυκλοφορία του πρόσφατα να μετατίθεται για το δεύτερο εξάμηνο του 2018.

Ο γνωστός δημιουργός Yu Suzuki, δήλωσε ικανοποιημένος για την συμφωνία με τον publisher, αναγνωρίζοντας το ενδιαφέρον της Deep Silver για τους ιαπωνικούς τίτλους κάτι που την καθιστά τον κατάλληλο συνεργάτη για την έκδοση του Shenmue III. Από τη πλευρά της η Deep Silver, στην ανακοίνωσή της, τόνισε την ιστορική σημασία της σειράς Shenmue και υποσχέθηκε ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε ο τίτλος να κυκλοφορήσει με επιτυχία.

Παράλληλα με την ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο εταιριών, δημοσιοποιήθηκαν δύο νέες εικόνες από τον τίτλο. Στη μία φαίνεται ο πρωταγωνιστής του τίτλου, Ryo Hazuki, μαζί με την Shenhua Ling ενώ στη δεύτερη απεικονίζεται το Σινικό Τείχος της Κίνας, με κάποια εντυπωσιακά εφέ φωτισμού. Περισσότερες πληροφορίες -μαζί με νέα βίντεο- για το Shenmue III αναμένεται να δημοσιοποιηθούν κατά της διάρκεια της έκθεσης Gamescom, η οποία διεξάγεται στη Κολωνία από τις 22 μέχρι τις 26 Αυγούστου.

pcps4Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα