Έρχεται νέο PlayStation Showcase από τη Sony

Η Sony έκανε γνωστό πως έχει προγραμματίσει για το προσεχές διάστημα τη διεξαγωγή μίας νέας παρουσίασης, η οποία θα είναι εστιασμένη γύρω από τις επερχόμενες κυκλοφορίες του PlayStation 5.

Όπως ονομάστηκε, το PlayStation Showcase 2021 αναμένεται να διαρκέσει 40 λεπτά, κατά τη διάρκεια των οποίων θα “ρίξουμε μία ματιά στο μέλλον του PS5”. Πιο αναλυτικά, θα υπάρξουν ενημερώσει από τα first-party στούντιο του PlayStation,

καθώς και “από ορισμένους από τους πιο δημιουργικούς developers του χώρου”, αναφορικά με κυκλοφορίες τίτλων που προγραμματίζονται από την ιαπωνική εταιρεία εντός της προσεχής εορταστικής περιόδου, αλλά και αργότερα, για το PlayStation 5.

Με το πέρας της εν λόγω παρουσίασης, θα ακολουθήσουν περαιτέρω και αναλυτικότερες ενημερώσεις από ορισμένα από τα στούντιο που θα συμμετάσχουν σε αυτήν. Τέλος, επισημαίνεται πως δεν θα γίνει κάποια αναφορά στo VR Headset νέας γενιάς, τη νέα συσκευή εικονικής πραγματικότητας που ετοιμάζει η Sony για το PlayStation 5.

Το PlayStation Showcase 2021 αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά το βράδυ της Πέμπτης, 9 Σεπτεμβρίου, στις 23:00 ώρα Ελλάδος μέσω των YouTube και Twitch.

The post Έρχεται νέο PlayStation Showcase από τη Sony appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα