Έρχεται και στην επόμενη γενιά το The Witcher 3: Wild Hunt

Και με δωρεάν "αναβάθμιση" για τους κατόχους του παιχνιδιού.

Η CD Project Red έκανε γνωστό πως μία νέα έκδοση του The Witcher 3: Wild Hunt για την επόμενη γενιά συστημάτων, βρίσκεται ήδη σε διαδικασία ανάπτυξης.

Η εν λόγω

έκδοση του παιχνιδιού, αναπτύσσεται με σκοπό να επωφεληθεί από τη υπολογιστική ισχή των νέων μηχανημάτων, φέροντας μία πληθώρα από οπτικές και τεχνικές βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας Ray Tracing για την απόδοση ρεαλιστικότερων φωτισμών, και παράλληλα την υποστήριξη εξαιρετικά μειωμένων χρόνων φόρτωσης. Όπως έγινε γνωστό, η νέα έκδοση θα περιλαμβάνει -εκτός από το βασικό παιχνίδι- και ολόκληρο το επιπρόσθετο περιεχόμενο που εγινε διαθέσιμο από την κυκλοφορία του, συμπεριλαμβανομένων των δύο μεγάλων Expansion που έλαβε ο τίτλος, των Hearts of Stone και Blood and Wine.

Τα ευχάριστα νέα για του λάτρεις του δημοφιλή τίτλου δεν φαίνεται να σταματούν εδώ, καθώς η επερχόμενη έκδοσή του για τα PlayStation 5, Xbox Series X και PC θα διατίθεται αυτόνομα, με την πολωνική ομάδα ανάπτυξης να την προσφέρει εντελώς δωρεάν στους κατόχους του παιχνιδιού για την τρέχουσα γενιά συστημάτων (PlayStation 4, Xbox One και PC), υπό τη μορφή ενός δωρεάν update.

pcps4xbox onePS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα