Η Nintendo αλλάζει πολιτική για τις προ-παραγγελίες

Σε ό,τι αφορά στους τίτλους του Nintendo Switch.

Η Nintendo έκανε γνωστό ότι αλλάζει την πολιτική της σχετικά με τις ακυρώσεις προ-παραγγελιών που αφορούν ψηφιακές εκδόσεις τίτλων για το Nintendo Switch.

Μέσω σχετικής δημοσίευσης

στην αμερικανική σελίδα υποστήριξης της εταιρείας, αναφέρεται πως η ακύρωση των προ-παραγγελιών καθίσταται πλέον εφικτή, αλλά θα τίθεται σε ισχύ για έως και 7 ημέρες πριν από την κυκλοφορία του εκάστοτε τίτλου, εντός του χρονικού διαστήματος, δηλαδή, που δεν έχει ολοκληρωθεί από τον πελάτη η διαδικασία της πληρωμής. Αντίστοιχες αναφορές παρατηρούνται και στην αντίστοιχη σελίδα της Nintendo για την ευρωπαϊκή αγορά, αναφέροντας πως η εν λόγω αλλαγή πολιτικής της εταιρείας τίθεται σε ισχύ από την 1η του Σεπτέμβρη.

Η μέχρι πρότινος αμετάβλητη συμπεριφορά της ιαπωνικής εταιρείας επάνω στο συγκεκριμένο θέμα είχε προκαλέσει τη δυσφορία της κοινότητας, και παράλληλα είχε προχωρήσει την ίδια την εταιρεία σε δικαστική διαδικασία, καθώς οι νορβηγικές και οι γερμανικές αρχές προέβησαν πριν από δύο χρόνια σε σχετικές μηνύσεις, υποστηρίζοντας ότι με τη συγκεκριμένη πολιτική παραβιάζονται οι νόμοι της Νορβηγίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ωστόσο, η ιαπωνική εταιρεία βγήκε νικήτρια από το γερμανικό δικαστήριο, με τον Γερμανό εκπρόσωπο της καταναλωτικής κοινότητας να έχει σημειώσει επικείμενη έφεση για την εν λόγω υπόθεση.

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα