Δυναμικό ξεκίνημα για το Microsoft Flight Simulator 2020

Το μεγαλύτερο launch στην ιστορία του Xbox Game Pass για PC.

Μέσω σχετικής ενημέρωσης από την επίσημη σελίδα του Xbox στο διαδίκτυο, o Jorg Neumann, Head of Microsoft Flight Simulator, έκανε γνωστό ότι η νεότερη προσθήκη της εν λόγω

σειράς της Microsoft ξεκίνησε δυναμικά την πορεία της στην αγορά, καθώς το Microsoft Flight Simulator 2020 είχε το μεγαλύτερο launch στην ιστορία του Xbox Game Pass για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Σύμφωνα με ορισμένα στατιστικά στοιχεία που έγιναν γνωστά σχετικά με τη μέχρι στιγμής συνολική in-game πρόοδο των παικτών, διεξήχθησαν περισσότερες από 26 εκατομμύρια πτήσεις, ενώ παράλληλα καταγράφηκαν περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο μίλια διανυθείσας απόστασης -νούμερο που ισοδυναμεί με πάνω από 40 χιλιάδες φορές τον γύρο ολόκληρου του κόσμου, με το πέρας μόλις δύο εβδομάδων από την κυκλοφορία του, εντός των οποίων το παιχνίδι κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους από 1 εκατομμύριο παίκτες.

Ο Jorg Neumann δηλώνει ευχαριστημένος για κάθε ένα από τα διανυθέντα μίλια που καταγράφονται στο παιχνίδι, βλέποντας την κοινότητα να το απολαμβάνει, και να συντελεί παράλληλα στη βελτίωση της προσφερόμενης εμπειρίας μέσω του πολύτιμου feedback που λαμβάνουν καθημερινά, δίνοντας ταυτόχρονα υποσχέσεις για πολλά περισσότερα που αναμένεται να φτάσουν στο παιχνίδι. Όπως αναφέρεται στη συγκεκριμένη δημοσίευση: "Το launch σηματοδοτεί το ξεκίνημα ενός ταξιδιού για εμάς, και αυτό είναι μόνο η αρχή. Υπάρχουν πολλά ακόμα που θα έρθουν στο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων παγκόσμιων και sim ενημερώσεων και μελλοντικά θέματα DLC. Το Microsoft Flight Simulator αποτελεί το εισιτήριο για κάθε έναν που έχει οραματιστεί να πετάει ή να εξερευνά τον κόσμο. Ο ουρανός καλεί."

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα