Δωρεάν το PS5 Upgrade του Final Fantasy 7 Remake

Η Square Enix έκανε γνωστό ότι οι παίκτες που πήραν την έκδοση του Final Fantasy VII Remake για το PS4 μέσω του PlayStation Plus τον περασμένο Μάρτιο, θα λάβουν δωρεάν το upgrade για την έκδοση του PlayStation

5 μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Το Final Fantasy VII Remake έγινε διαθέσιμο για τους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus τον περασμένο Μάρτιο, αλλά μόνο η έκδοση του PlayStation 4 ήταν διαθέσιμη, παρά το γεγονός ότι οι παίκτες που αγόρασαν το παιχνίδι για το PlayStation 4 μπορούσαν να αναβαθμίσουν τον τίτλο στην PlayStation 5 έκδοση δωρεάν. Αυτό, είχε προκαλέσει ένα κύμα οργής στους συνδρομητές του PlayStation Plus, αλλά μέχρι τώρα φαινόταν απίθανο να αλλάξει κάτι.

Η Square Enix θα επιτρέψει στους παίκτες να κάνουν αναβάθμιση στην έκδοση του Final Fantasy VII Remake για το PlayStation 5, ακόμα κι αν έχουν πάρει τον τίτλο μέσω του PlayStation Plus από αύριο, Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου. Αυτό σημαίνει επίσης ότι οι ίδιοι παίκτες θα μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στο αποκλειστικό για το PlayStation 5, Episode Intermission με την Yuffie ως playable χαρακτήρα. Να σημειώσουμε ότι το DLC θα βρίσκεται σε μειωμένη τιμή στο PlayStation Store για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη ανακοίνωση παρακάτω.

Starting this Wednesday…

• PS Plus subscribers who previously redeemed @FinalFantasy VII Remake via @PlayStation Plus will be able to upgrade to the PS5 version of the game.

• Episode Intermission, the DLC featuring Yuffie Kisaragi, will be 25% off for a limited time! pic.twitter.com/mnkCIRR586

— FINAL FANTASY VII REMAKE (@finalfantasyvii) December 19, 2021

The post Δωρεάν το PS5 Upgrade του Final Fantasy 7 Remake appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα