Διορθώσεων συνέχεια για το Cyberpunk 2077

Έχοντας κυκλοφορήσει το μεγάλο Patch 1.2 για το Cyberpunk 2077 στα τέλη του προηγούμενου μήνα, η δημιουργός του τίτλου, CD Projekt RED, έκανε διαθέσιμο για κατέβασμα το hotfix 1.21, μέσω του οποίου εφαρμόζονται περαιτέρω διορθώσεις, συμπεριλαμβανομένων διάφορων “ζητημάτων που θα μπορούσαν να εμποδίσουν την πρόοδο μέσα στο παιχνίδι” και βελτιώσεις στη συνολική σταθερότητα του παιχνιδιού.

Hotfix 1.21 for #Cyberpunk2077 is live

on PC, consoles and Stadia!

In this update we focused on further improving the overall stability of the game and fixing the most common issues that could block progression.

Here's what changed: https://t.co/SXmS0FKlkl pic.twitter.com/YzUOTULjtF

Cyberpunk 2077 (@CyberpunkGame) April 14, 2021

Το hotfix περιλαμβάνει μια αρκετά μεγάλη λίστα από διορθώσεις σε quests και σε στοιχεία του ανοιχτού κόσμου του τίτλου, καθώς και οπτικές αλλαγές όπως περιπτώσεις αποκοπής σε ρούχα των NPC, ρυθμίσεις στο User Interface -συμπεριλαμβανομένης της επαναφοράς ενός marker για εχθρούς με το Distract Enemies quickhack εφέ. Βελτιώσεις στη διαχείριση μνήμης θα πρέπει επίσης να μειώσουν τις περιπτώσεις κρασαρίσματος του παιχνιδιού.

Παρόλο που δεν είναι τόσο “ουσιαστικό” όσο το τεράστιο Patch 1.2, το hotfix 1.21 περιλαμβάνει πολλές διορθώσεις για μια ολόκληρη σειρά ζητημάτων αποκλεισμού της προόδου στο Cyberpunk 2077 σε Xbox, PlayStation, PC και Stadia. Μπορείτε να διαβάσετε τα πλήρη patch notes εδώ.

The post Διορθώσεων συνέχεια για το Cyberpunk 2077 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα