Σε open world μονοπάτια το επόμενο BioShock;

Ο επόμενος τίτλος BioShock, που αναπτύσσεται από την Cloud Chamber –θυμίζουμε ότι είναι ένα studio ανάπτυξης που φτιάχτηκε από την 2K ειδικά για την ανάπτυξη του νέου BioShock- φαίνεται ότι θα ακολουθεί open world μονοπάτια αν οι νέες αγγελίες αναζήτησης προσωπικού έχουν κάποια βάση.

Το τελευταίο κομμάτι πληροφοριών προέρχεται από την αγγελία για τη θέση του Senior Writer,

που φαίνεται ότι ταιριάζουν με τις πληροφορίες που υπήρχαν σε προηγούμενες αγγελίες αναζήτησης προσωπικού, οι οποίες ανέφεραν έναν open world με RPG μηχανισμούς.

Συγκεκριμένα η αγγελία αναφέρει:

“Η Cloud Chamber ψάχνει έναν Senior Writer για να ενταχθεί στην ταλαντούχα Narrative ομάδα μας για να φέρει ξανά στη ζωή τον κόσμο του BioShock. Υπό την επίβλεψη του Lead Writer, και σε στενή συνεργασία με τις Narrative και Design ομάδες, ο Senior Writer θα δημιουργήσει αξέχαστα narrative arcs, θα γράψει διάλογους και θα φέρει στη ζωή τους χαρακτήρες μας. Η ύπαρξη εμπειρίας στη γραφή για παιχνίδια, με ιδιαίτερη ικανότητα διαχείρισης των αποχρώσεων της διακρατικής αφήγησης, θα ήταν ιδανική για αυτόν τον ρόλο. Ελπίζουμε να βρούμε κάποιον που μπορεί να δημιουργεί σημαντικές character-driven ιστορίες σε έναν ανοιχτό κόσμο”.

Να θυμίσουμε ότι οι προηγούμενες αγγελίες αναζήτησης προσωπικού που δημοσιεύτηκαν στο παρελθόν μιλούσαν επίσης για τα συστήματα διαλόγου, έναν “αναδυόμενο sandbox κόσμο” και ένα “urban crowd σύστημα”.

Ένα συνδυάσουμε όλα αυτά τα ξεχωριστά κομμάτια πληροφοριών, αρχίζουν να δημιουργούν μια εικόνα για το επόμενο BioShock, αν και με τόσους πολλούς ρόλους να βρίσκονται ακόμα στη διαδικασία πρόσληψης, πολλά θα μπορούσαν να αλλάξουν μέχρι την τελική κυκλοφορία του.

The post Σε open world μονοπάτια το επόμενο BioShock; appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα