Μιας μορφής εορτασμού η κυκλοφορία του WRC 10

Το WRC 10 της KT Racing πρόκειται να γίνει διαθέσιμο τον Σεπτέμβριο, πριν από την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA, που γιορτάζει την 50η season του το 2022, πατώντας επάνω στην επιτυχία του WRC 9. Το γαλλικό studio ανάπτυξης θα επιστρέψει στο τιμόνι, υποσχόμενο μια σειρά από βελτιώσεις και νέων λειτουργιών για την επετειακή έκδοση.

Ως εκ τούτου, το WRC 10 θα μας επιτρέψει να

ξαναζήσουμε μερικές από τις “πιο έντονες” στιγμές από τα 50 χρόνια πρωταθλήματος ράλι, από το 1973 μέχρι και σήμερα. To νέο retrospective mode θα περιλαμβάνει 19 γεγονότα “που έχουν διαμορφώσει την ιστορία του Πρωταθλήματος”, με το καθένα να προσφέρει μια ειδική διαδρομή γεμάτη προσκλήσεις που θα δοκιμάσει τις οδηγικές ικανότητες μας, σε επιβλητικές και σύμφωνα με την εποχή συνθήκες.

Έξι ιστορικά ράλι, όπως το Acropolis Rally της χώρας μας και το ιταλικό Rallye San Remo, θα περιλαμβάνονται επίσης, με περισσότερα από 20 εμβληματικά WRC αυτοκίνητα διαθέσιμα προς οδήγηση, συμπεριλαμβανομένων οχημάτων από τις Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi και Toyota μεταξύ άλλων. Η KT Racing επιδιώκει επίσης να βελτιώσει τo physics μοντέλο του WRC 9 για μια «ακόμα πιο ρεαλιστική» εμπειρία, με την ακριβή αεροδυναμική, το turbo και το φρένο που λαμβάνονται υπόψη σε όλες τις επιφάνειες.

Ο τομέας του ήχου θα υποβληθεί επίσης σε νέα επεξεργασία για το WRC 10, ενώ το Career mode θα περιλαμβάνει επίσης έναν νέο livery editor και την ευκαιρία να δημιουργήσουμε την δική μας ομάδα μαζί με τις 52 επίσημες ομάδες και των τεσσάρων κατηγοριών – WRC, WRC2, WRC3 και Junior WRC- της σεζόν του 2021. Τέσσερις ολοκαίνουργοι αγώνες θα μας μεταφέρουν στην Εσθονία, στην Κροατία, στο Βέλγιο και στην Ισπανία.

Το WRC 10 πρόκειται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 2 Σεπτεμβρίου 2021, με μια έκδοση για το Nintendo Switch να ακολουθεί αργότερα.

The post Μιας μορφής εορτασμού η κυκλοφορία του WRC 10 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα