Διαθέσιμο το demo του NBA 2K18

"Πρελούδιο" σε έναν κόσμο μπασκετικών συγκινήσεων.

Λίγο πριν την κυκλοφορία της πλέον πρόσφατης προσθήκης του δημοφιλέστατου basketball simulator, ΝΒΑ 2Κ18, η 2Κ Sports και η Visual Concepts ανακοίνωσαν μια ειδική δοκιμαστική έκδοση για το παιχνίδι, η οποία είναι διαθέσιμη από σήμερα, Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου.

Η έκδοση αυτή, η οποία φέρει το όνομα "The Prelude" (Πρελούδιο ή μουσική εισαγωγή), εισάγει τους παίκτες στη Γειτονιά (The Neighbourhood), η οποία και χαρακτηρίζεται

ως "ο πλέον καινοτόμος τρόπος" για να απολαύσει κάποιος το νέο παιχνίδι. Η Γειτονιά είναι εκείνο το σημείο που φέρνει πολλούς παίκτες σε επαφή, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ασχοληθούν εκτενέστερα με όλα όσα μπορεί να προσφέρει το ΝΒΑ 2Κ18 και να βιώσουν την καθημερινότητα ενός αστέρα του ΝΒΑ, τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο. Επιπλέον, σύμφωνα με την 2Κ Sports, όλη η πρόοδος που θα σημειωθεί στη δοκιμαστική αυτή έκδοση θα μπορεί να μεταφερθεί και στο κανονικό παιχνίδι, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν. Να σημειώσουμε, ωστόσο, πως η δοκιμαστική αυτή έκδοση είναι διαθέσιμη μόνο για τους κατόχους PlayStation 4 και Xbox One, αφήνοντας εκτός τους οπαδούς της σειράς που σκοπεύουν να ασχοληθούν με το παιχνίδι σε κάποια άλλη πλατφόρμα.

Επιπρόσθετα, οι κάτοχοι συσκευών με λογισμικό iOS και Android θα μπορούν να κατεβάσουν την ειδική companion εφαρμογή για το παιχνίδι - το MyNBA 2K18 app, κάνοντας μια απλή επίσκεψη στα αντίστοιχα Stores. Στην εφαρμογή αυτή οι παίκτες θα μπορούν, μεταξύ άλλων, να σκανάρουν το πρόσωπό τους για να το χρησιμοποιήσουν στο παιχνίδι ως avatar, να συμμετέχουν σε καθημερινές προκλήσεις, η επιτυχής ολοκλήρωση των οποίων θα τους ανταμείβει με αντικείμενα που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο παιχνίδι, όπως επίσης και να λαμβάνουν καθημερινά Virtual Currency, το οποίο και θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για την αγορά in-game αντικειμένων.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer του The Prelude στο παρακάτω βίντεο. Τέλος, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως το NBA 2K18 θα κυκλοφορήσει σε μια εβδομάδα από σήμερα, στις 15 Σεπτεμβρίου, για PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Switch και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

ps4xbox onepcps3x360switch
Keywords
Τυχαία Θέματα