Διαγωνισμός Shadow of War

Διεκδικήστε αντίτυπα του τίτλου για PS4 και Xbox One.

Από τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου ξεκινάει στο GameOver.gr ένας διαγωνισμός που περιλαμβάνει ως δώρα πέντε (5) αντίτυπα του παιχνιδιού Middle-earth: Shadow of War των Warner Bros.

και Monolith. Για να διεκδικήσετε τα πέντε αυτά αντίτυπα του παιχνιδιού, που μας προσέφερε η αντιπροσωπεία της Warner Bros. Interactive, Zegetron, για το διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από το άρθρο.

Από τα πέντε αντίτυπα που διαθέτουμε προς κλήρωση, τα τρία είναι για PS4 και τα υπόλοιπα δύο για Xbox One. Μην ξεχάσετε στο σχόλιο που θα αφήσετε, το οποίο θα είναι, πρακτικά, και η δήλωση της συμμετοχής σας, να αναγράψετε το format (PS4 ή Xbox One) που σας ενδιαφέρει.

Ο διαγωνισμός ξεκινά τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου και λήγει την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στις 23:59. Κάθε σχόλιο που θα γίνει μετά από την καθορισμένη ώρα λήξης του διαγωνισμού, δεν θα υπολογίζεται στην κλήρωση που θα γίνει λίγες ημέρες μετά το πέρας του διαγωνισμού. Μετά την κλήρωση θα υπάρξει άρθρο ανακοίνωσης των νικητών.

Παρακαλούμε, πριν δηλώσετε συμμετοχή, να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους των διαγωνισμών μας, που αναγράφονται στους όρους χρήσης του site (παράγραφος 11).

Καλή επιτυχία!

Keywords
Τυχαία Θέματα