Έρχεται πακέτο οπτικής αναβάθμισης για το Destiny 2

Αποκλειστικά για το PlayStation 4 Pro και το Xbox One X.

Όπως ανακοίνωσε σχετικά η Bungie, το στούντιο ανάπτυξης του Destiny 2, το παιχνίδι πρόκειται να λάβει μια αναβάθμιση που θα βελτιώσει τον οπτικό τομέα των εκδόσεων που θα "τρέχουν" στο PlayStation 4

Pro αλλά και στο Xbox One X.

Συγκεκριμένα, τα παιχνίδια αναμένονται να αποκτήσουν το εφέ HDR lighting και θα αναβαθμιστούν για να υποστηρίζουν ανάλυση 4Κ. Ωστόσο, εδώ έγκειται και η ουσιαστική διαφορά τους, καθώς η ανάλυση για PlayStation 4 χαρακτηρίζεται ως "adaptive 4K" - κάτι που σημαίνει πως η ανάλυση θα αυξομοιώνεται αισθητά για τις ανάγκες του ομαλότερου gameplay- ενώ η έκδοση για το Xbox One X θα μπορεί να υποστηρίξει πλήρως την Ultra HD ανάλυση, χωρίς να χρειάζεται να κάνει "θυσίες" στην ποιότητα του οπτικού τομέα. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως ακόμα και η έκδοση για το Xbox One X είναι υποδεέστερη από αυτή των ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς το framerate του παιχνιδιού στις κονσόλες θα εξακολουθήσει να είναι "κλειδωμένο" στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, σε μια προσπάθεια της Bungie να μην δημιουργήσει σημαντικές διαφορές ανάμεσα στις δυο κονσόλες.

Η αναβάθμιση αυτή θα αποτελεί τμήμα του expansion Curse of Osiris και θα γίνει διαθέσιμη στις 5 Δεκεμβρίου, ημέρα έναρξης της δεύτερης σαιζόν.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα