Διαγωνισμός Call of Duty Modern Warfare

Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο για το PS4.

Ένας ακόμα διαγωνισμός από το GameOver.gr ξεκινά και αυτή τη φορά πέντε (5) τυχερά μέλη του site έχουν την ευκαιρία να κάνουν δικό τους ένα αντίτυπο του καινούριου Call of Duty Modern Warfare, reboot της κλασικής σειράς

Modern Warfare με αγαπημένους χαρακτήρες όπως ο Cpt.Price και ο Nikolai, online Multiplayer καθώς και Co-Op αλλά και exclusive για το PS4 waves mode. Τα πέντε αντίτυπα που θα κληρώσουμε είναι κωδικοί για τη standard edition του παιχνιδιού για το PS4 (δεν θα χρειαστεί αποστολή με κούριερ στους νικητές) και τα προσφέρει στους αναγνώστες του GameOver.gr η IGE, η αντιπροσωπεία της Activision και των παιχνιδιών Call of Duty στη χώρα μας.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό, πρέπει, απλά, να αφήσετε ένα σχόλιο στο παρόν άρθρο. Οι νικητές θα προκύψουν από τυχαία κλήρωση αριθμών, που θα αντιστοιχούν στα σχόλια που θα έχουν γίνει.

Ο διαγωνισμός ξεκινά την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου και λήγει την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στις 20:00. Κάθε σχόλιο που θα γίνει στο άρθρο μετά τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα δεν θα ληφθεί υπόψη στην κλήρωση. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν μέσα από το video της στήλης "Νέες Κυκλοφορίες", που θα δημοσιευθεί το πρωί της Παρασκευής 8/11 στο GameOver.gr.

Πριν δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε να διαβάσετε τους όρους χρήσης των διαγωνισμών μας.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα