Ξεκινά η closed beta του ONE PUNCH MAN: A HERO NOBODY KNOWS

Τρεις μέρες δοκιμών.

Οι οπαδοί του ONE PUNCH MAN σε ολόκληρο τον κόσμο θα είναι σε θέση να πάρουν μέρος (εάν προλάβουν) στην πρώτη closed beta που θα πραγματοποιηθεί για το ONE PUNCH MAN: A HERO NOBODY KNOWS από την Παρασκευή έως την Κυριακή που μας έρχεται, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους πολεμώντας άλλους παίκτες ή ελεγχόμενους από την Α.Ι. χαρακτήρες.

Η closed beta θα διεξαχθεί για Xbox One και PlayStation 4,

και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να είναι μέλη του loyalty προγράμματος Ep!C της Bandai Namco και να κάνουν redeem τον κωδικό τους από εδώ.

Η closed beta του τίτλου θα λάβει μέρος σε τέσσερις συνεδρίες. Τις ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής της κάθε συνεδρίας μπορείτε να τις βρείτε παρακάτω:

Συνεδρία 1 - Παρασκευή 1 Νοεμβρίου από 11:00 έως 13:00 CETΣυνεδρία 2 - Σάββατο 2 Νοεμβρίου από τις 07:00 έως τις 09:00 CETΣυνεδρία 3 - Σάββατο 2 Νοεμβρίου από τις 22:00 έως τα μεσάνυχτα CETΣυνεδρία 4 - Κυριακή, 3 Νοεμβρίου από τις 22:00 έως τα μεσάνυχτα της CET

Στο ONE PUNCH MAN: A HERO NOBODY KNOWS, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους custom-made avatar και να βιώσουν τον προσωπικό τους μύθο και καθώς συνεχώς εκπαιδεύονται και ολοκληρώνουν διάφορες αποστολές, θα ανεβαίνουν μέσα από τα Hero Association ranks.

ps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα