Αρχές Ιουνίου η διάθεση του Chivalry ΙΙ

Το Chivalry ΙΙ, η συνέχεια του online medieval warfare, πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, όπως ανακοίνωσαν οι Torn Banner Studios και Tripwire Presents developer και publisher αντίστοιχα. Να σημειώσουμε ότι ο τίτλος θα υποστηρίζει πλήρως cross-play δυνατότητες σε όλες τις πλατφόρμες διάθεσής του, καθώς και ένα σύστημα μάχης που ξαναχτίστηκε από την αρχή.

Σε δηλώσεις του, ο ιδρυτής της Torn

Banner, Steve Piggott, ανέφερε ότι η ομάδα ανάπτυξης έχει δουλέψει πυρετωδώς για να δημιουργήσει το καλύτερο μεσαιωνικό παιχνίδι μάχης που μπορεί να φανταστεί κανείς, ενώ ο τίτλος πρόκειται να είναι ό,τι ονειρεύονταν οι φίλοι του πρώτου τίτλου και πολλά ακόμα – από ένα σύστημα μάχης που ανακατασκευάστηκε από την αρχή μέχρι τις μαζικές αναβαθμίσεις στις κλίμακες και τον οπτικό τομέα.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι έχει σχεδιαστεί να πραγματοποιηθεί μια cross-play Closed Beta από τις 26 έως τις 29 Μαρτίου, προσφέροντας την ευκαιρία να μεταβούμε σε ένα μεσαιωνικό πεδίο μάχης, σε κάτι που υπόσχεται να είναι ένας “genre-defining” τίτλος μάχης πρώτου πρόσωπου και μια “αληθινή συνέχεια” του αρχικού παιχνιδιού. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο dev diary που ακολουθεί.

Το Chivalry II θα κυκλοφορήσει στα Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 8 Ιουνίου 2021.

The post Αρχές Ιουνίου η διάθεση του Chivalry ΙΙ appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα