Αναβάλλεται η κυκλοφορία του King of Seas

Η 3DCloud προχώρησε σε μετάθεση στην κυκλοφορία του King of Seas, καθώς ανακοίνωσε παράλληλα ότι υπέγραψε νέα συμφωνία με τη Team17.

Συγκεκριμένα, η ομάδα από το Ηνωμένο Βασίλειο πρόκειται να πραγματοποιήσει το publishing του παιχνιδιού, καθώς και να συντελέσει στην ανάπτυξή του, όσον αφορά στο τμήμα του gameplay και στην υποστήριξη επιπρόσθετων γλωσσών, όπως γερμανικά, γαλλικά, κινεζικά και ισπανικά.

Όπως αναφέρει ο Chris Coates,

επικεφαλής της Team 17: “Είμαστε πραγματικά ευτυχείς που μπορέσαμε να συμμετάσχουμε στη 3DCloud και να βοηθήσουμε στην κυκλοφορία του King of Seas. Το παιχνίδι είναι ήδη αναμενόμενο και είμαστε πραγματικά πρόθυμοι να βοηθήσουμε για να το βελτιώσουμε σε υπολογιστές και κονσόλες, και έτοιμοι για κυκλοφορία αργότερα αυτήν την άνοιξη.”

Στη συνέχεια, ο Francesco Bruschi, Διευθύνων Σύμβουλος της 3DCloud, εξέφρασε τη χαρά του για την εν λόγω συνεργασία, λέγοντας ότι αποτελεί σπουδαία ευκαιρία τόσο για το στούντιο όσο και για το ίδιο το παιχνίδι, ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο και για μία μεγαλύτερη συνεργασία για μελλοντικά projects του στούντιο.

Το King of Seas είχε προγραμματιστεί μέχρι πρότινος για να γίνει διαθέσιμο στις 18 Φεβρουαρίου. Πλέον, η κυκλοφορία του σε PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC μετατίθεται για αργότερα μέσα στην άνοιξη και συγκεκριμένα εντός του ερχόμενου Μαΐου. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer.

The post Αναβάλλεται η κυκλοφορία του King of Seas appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα