Εντός του 2021 η διάθεση του Assetto Corsa Competizione στη νέα γενιά

Το Assetto Corsa Competizione είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του στις κονσόλες νέας γενιάς, σύμφωνα με την 505 Games, publisher του τίτλου.

Να θυμίσουμε ότι ο sports car racing simulator τίτλος, που εχει αναπτύχθει από την Kunos Simulazioni, είχε γίνει διαθέσιμος για Xbox One και PlayStation 4

πέρυσι, και όπως επιβεβαιώθηκε από τον εκδότη του, μέσω ενός επίσημου Δελτίου Τύπου, μια έκδοση για τα Xbox Series X/S και PlayStation 5 πρόκειται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά.

Το 2013, το Assetto Corsa μπήκε στον Steam ως early access τίτλος και γρήγορα έγινε “must-have” για τους λάτρεις των simulation racing τίτλων μετά την πλήρη κυκλοφορία του τον Δεκέμβριο του 2014. Τον Αύγουστο του 2016, η θυγατρική της Digital Bros, 505 Games, έφερε τον τίτλο στα Xbox One και PlayStation 4, προσφέροντας την ευκαιρία να δοκιμάσει τον τίτλο ένα εντελώς νέο κοινό. Το studio αγοράστηκε από την Digital Bros το 2017, με την εκθετική ανάπτυξη του franchise να συνεχίστηκε με την κυκλοφορία του Assetto Corsa Competizione στα Xbox One και PlayStation 4 το 2020, ενώ το παιχνίδι έρχεται στις next-gen κονσόλες αργότερα φέτος.

Οι ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την next-gen κυκλοφορία είναι άγνωστες, αλλά είναι πιθανό ότι θα έχουμε κάποιο είδους update για τα PlayStation 5 και Xbox Series X/S, που θα αυξήσει την ανάλυση του παιχνιδιού και θα βελτιώσει την απόδοσή του -παράλληλα με άλλες βελτιώσεις- στα next-gen συστήματα.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα GT Planet ο συνιδρυτής της Kunos Simulazioni, Marco Massarutto, είχε ήδη προτείνει ότι το παιχνίδι θα φτάσει στις νέες κονσόλες. Μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη στο GT Planet παρακάτω:

Λογικά μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχουμε περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες για την next-gen έκδοση του Assetto Corsa Competizione.

The post Εντός του 2021 η διάθεση του Assetto Corsa Competizione στη νέα γενιά appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα