Αποκαλύφθηκε το μέλλον του Football Manager

Ο Miles Jacobson -studio Director της Sports Interactive-, αποκάλυψε μέσω ενός blog post το οποίο δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα του Football Manager, τα επόμενα “βήματα” της σειράς.

Μεταξύ άλλων, ο Jacobson, έδωσε πληροφορίες, τόσο για την επόμενη -ετήσια- έκδοση του τίτλου, το Football Manager

2024, όσο και για το μέλλον της σειράς μέσω ενός -αρκετά φειδωλού- “οδικού χάρτη”, ο οποίος περιείχε νέες αλλαγές και προσθήκες για τη δημοφιλή σειρά εξομοίωσης της ποδοσφαιρικής προπονητικής.

Πιο συγκεκριμένα ο ιθύνων νους της SI, τόνισε πως το Football Manager 2024 θα είναι η τελευταία έκδοση του FM, με τη μορφή που ξέρουμε, με τον τίτλο να αποτελεί το κλείσιμο ενός μεγάλου κεφαλαίου 20 ετών για την σειρά, δίνοντας τη σκυτάλη στο Football Manager 2025, στο οποίο θα υλοποιηθούν ραγδαίες αλλαγές στο παιχνίδι. Τόνισε όμως, πως αυτό δε σημαίνει πως το FM24 δεν θα έχει αλλαγές σε σχέση με τον προκάτοχο του, το FM23. Μια από τις σημαντικότερες προσθήκες στο FM24 θα είναι η δυνατότητα μεταφοράς save game από το FM23, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να συνεχίσουν το αγαπημένο τους save από το FM23, στην νέα έκδοση του τίτλου, το FM24, έχοντας τη δυνατότητα χρήσης όλων των νέων χαρακτηριστικών του παιχνιδιού.

Τέλος, ο Jacobson περιέγραψε πως το Football Manager 2025 θα είναι το επόμενο κεφάλαιο της σειράς και δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τα προηγούμενα παιχνίδια Football Manager. Μεταξύ άλλων, η έκδοση του μεθεπόμενου τίτλου της SI, θα εισάγει μια νέα μηχανή γραφικών στον τίτλο, την Unity, οδηγώντας σε μια σειρά αλλαγών, μεταξύ άλλων νέο user interface, αλλαγή στα γραφικά του παιχνιδιού, νέα πιο λεπτομερή animations κ.α. Ταυτόχρονα, στο FM25, θα εισαχθεί, για πρώτη φορά στη σειρά και το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Football Manager, θα υπάρξουν σύντομα από την εταιρεία ανάπτυξης του, καθώς πλησιάζουμε στην ημερομηνία κυκλοφορίας του.

The post Αποκαλύφθηκε το μέλλον του Football Manager appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα