Cine-TV #271

Με τον Ιούνιο να οδεύει προς το τέλος του, τα νέα και οι εξελίξεις από τη βιομηχανία του θεάματος συνεχίζουν να είναι σχεδόν στάσιμες και -το λιγότερο- ανεμικές. Έτσι και αυτήν τη βδομάδα περιοριστήκαμε κυρίως σε trailers από μικρότερες παραγωγές, ενώ, από πλευράς νέων η είδηση που είχε τη «μερίδα του λέοντος» ήταν αυτή, της αλλαγής σκυτάλης του πρωταγωνιστικού προσώπου στο κινηματογραφικό Superman της DC.

Trailers

The Beanie Bubble
Σκηνοθέτης:

Kristin Gore
Πρωταγωνιστούν: Zach Galifianakis, Elizabeth Banks, Sarah Snook, and Geraldine Viswanathan
Πρεμιέρα: 28 Ιουλίου (Apple TV+)

Γιατί ξαφνικά ο κόσμος άρχισε να αντιμετωπίζει τα λούτρινα ζώα σαν χρυσό; Ο Ty Warner ήταν ένας απογοητευμένος πωλητής παιχνιδιών, μέχρι που η συνεργασία του με τρεις γυναίκες ανέδειξε την αριστουργηματική ιδέα του στη μεγαλύτερη τρέλα παιχνιδιών στην ιστορία. Το The Beanie Bubble είναι μια ευρηματική ιστορία για τα ονόματα που δεν εμφανίστηκαν στην ετικέτα των γνωστών συλλεκτικών λούτρινων ζώων, τα οποία προκάλεσαν φρενίτιδα στην Αμερική των 90’s και αποτελούν ακόμη και σήμερα ένα χρυσορυχείο για τους συλλέκτες παιχνιδιών. Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, με τον Galifianakis να φαίνεται ότι θα δίνει, για ακόμα μια φορά, ρεσιτάλ στο ρόλο του εκκεντρικού πωλητή.

Dumb Money
Σκηνοθέτης: Craig Gillespie
Πρωταγωνιστούν: Paul Dano, Pete Davidson, Vincent D’Onofrio, America Ferrera Πρεμιέρα: 22 Σεπτεμβρίου

Το Dumb Money είναι η απόλυτη ιστορία Δαυίδ εναντίον Γολιάθ, βασισμένο στην τρελή και ταυτόχρονα αληθινή ιστορία καθημερινών ανθρώπων που ανέτρεψαν το σενάριο της Wall Street και έγιναν πλούσιοι μετατρέποντας το GameStop (το γνωστό κατάστημα πώλησης βιντεοπαιχνιδιών) στην πιο καυτή εταιρεία στον κόσμο. Στο επίκεντρο όλων βρίσκεται ο Keith Gill (Paul Dano), ο οποίος τα ξεκινά όλα βυθίζοντας τις οικονομίες του στη μετοχή και δημοσιεύοντας σχετικά άρθρα.

Όταν οι αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρχίζουν να εκτινάσσονται, το ίδιο συμβαίνει και με τη ζωή του και τις ζωές όλων όσων τον ακολουθούν. Καθώς μια πληροφορία για μετοχές γίνεται κίνημα, όλοι πλουτίζουν, μέχρι που οι δισεκατομμυριούχοι αντεπιτίθενται και οι δύο πλευρές βρίσκουν τους κόσμους τους να ανατρέπονται.

Retribution
Σκηνοθέτης: Nimród Antal (Servant)
Πρωταγωνιστούν: Liam Neeson, Jack Champion, Embeth Davidtz
Πρεμιέρα: 23 Αυγούστου

Όταν ένας μυστηριώδης χαρακτήρας τοποθετεί μια βόμβα κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου του Matt Turner (Neeson), ο τελευταίος ξεκινά μια καταδίωξη με μεγάλη ταχύτητα σε όλη την πόλη. Με τα παιδιά του παγιδευμένα στο πίσω κάθισμα και μια βόμβα που θα εκραγεί αν βγουν από το αυτοκίνητο, μια κανονική διαδρομή μετατρέπεται σε ένα θανατηφόρο παιχνίδι, καθώς ο Matt ακολουθεί τις όλο και πιο επικίνδυνες οδηγίες του αγνώστου σε έναν αγώνα δρόμου για να σώσει την οικογένειά του. Ο Liam Neeson, σε ένα ρόλο που, λίγο πολύ, τον έχουμε ξαναδεί πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν.

Five Nights At Freddy’s
Σκηνοθέτης: Emma Tammi (The Wind)
Πρωταγωνιστούν: Josh Hutcherson, Matthew Lillard, Mary Stuart Masterson
Πρεμιέρα: 27 Οκτωβρίου (Peacock)

Η επερχόμενη ταινία τρόμου, Five Nights at Freddy’s από την Blumhouse (εταιρία παραγωγής των ταινιών M3GAN και The Black Phone, μεταξύ άλλων) βασίζεται στην ομώνυμη σειρά παιχνιδιών τρόμου. Όταν ξεκινάει η νυχτερινή βάρδια, ο εφιάλτης αρχίζει. Η ταινία ακολουθεί έναν προβληματικό φύλακα ασφαλείας καθώς αρχίζει να εργάζεται στην πιτσαρία Freddy Fazbear’s Pizza. Ενώ περνάει την πρώτη του νύχτα στη δουλειά, συνειδητοποιεί ότι η νυχτερινή βάρδια στου Freddy δεν θα είναι ιδιαίτερα απλή υπόθεση. Αναμένουμε με περιέργεια την μεταφορά του γνωστού τίτλου παιχνιδιών στη μεγάλη οθόνη.

Full Circle
Πρεμιέρα: 13 Ιουλίου (Max), 6 επεισόδια

Μια έρευνα για μια αποτυχημένη απαγωγή αποκαλύπτει μακροχρόνια μυστικά που συνδέουν πολλούς χαρακτήρες και πολιτισμούς στη Νέα Υόρκη του σήμερα. Η νέα σειρά του δημιουργού Steven Soderbergh, με τους Claire Danes, Zazie Beetz και Timothy Olyphan στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, σε ενδιαφέρουσα και σκοτεινή θεματική.

Cine-TV Νέα

Αποκαλύφθηκαν οι νέοι Clark Kent και Lois Lane

Όπως έγινε γνωστό τη νεότερη εκδοχή του Clark Kent/Superman –πέρνοντας τη σκυτάλη από τον Henry Cavill- στο DCU θα ενσαρκώσει ο David Corenswet (Pearl, The Politician). Με τη πρωταγωνίστρια του The Marvelous Mrs. Maisel, Rachel Brosnahan, να αναλαμβάνει τον ρόλο Lois Lane στην επερχόμενη ταινία των DC Studios. Η αποκάλυψη έγινε μετά από μια μακρά διαδικασία casting, κατά την οποία ο Nicholas Hoult και ο Tom Brittney δοκιμάστηκαν για τον ρόλο του Superman, με τις Emma Mackey και Phoebe Dynevor να δοκιμάζονται επίσης στο ρόλο της Lane.

The post Cine-TV #271 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Game Over