Αλλαγή ημερομηνίας στην κυκλοφορία του Baldur’s Gate 3

Αν και οι εκδόσεις για PC και PS5 είχαν προηγουμένως προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν στις 31 Αυγούστου, η έκδοση για PC μεταφέρθηκε πλέον για τις 3 Αυγούστου, ενώ η έκδοση του PS5 μετατέθηκε για τις 6 Σεπτεμβρίου.

Στα πλαίσια της ανακοίνωσης, έγιναν γνωστά και μερικά ακόμα χαρακτηριστικά για τον επόμενο τίτλο της Larian. “Το Baldur’s Gate 3 στοχεύει σε 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο και είμαστε κοντά στο να το πετύχουμε αυτό στην πλατφόρμα [PS5], αλλά χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χρόνο“, δήλωσαν οι δημιουργοί της Larian. “Δεν θέλουμε να κάνουμε συμβιβασμούς στην ποιότητα

και πιστεύουμε ότι θα ήταν κρίμα να μειώσουμε την κλίμακα στα 30fps ή να κάνουμε άλλους συμβιβασμούς για να προλάβουμε μια ημερομηνία.

Η Larian υποστήριξε ότι το Baldur’s Gate 3 περιλαμβάνει τρείς φορές περισσότερους κινηματογραφικούς διαλόγους από τα τρία μυθιστορήματα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών μαζί καθώς και 174 ώρες σκηνών cinematics. “Όλο αυτό το περιεχόμενο χρησιμεύει για να σας δώσει μια τεράστια ποσότητα επιλογών και συνεπειών, εξασφαλίζοντας ότι η περιπέτεια του καθενός θα είναι μοναδική. Και επιπλέον, θα μπορείτε να απολαμβάνετε αυτό το περιεχόμενο όχι μόνο σε single player, αλλά και σε online multiplayer ή τοπικό co-op με split screen“.

Τέλος, στα πλαίσια συνέντευξης του ο creative director του τίτλου, Swen Vincke, έδωσε μια ενημέρωση σχετικά με τη πρόοδο της κυκλοφορίας του τίτλου στις κονσόλες του Xbox και τον λόγο για τον οποίο ο τίτλος δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Xbox Series X|S.

Σύμφωνα με τον Vincke, το πρόβλημα έγκειται στη πολιτική της Microsoft που απαιτεί τα παιχνίδια να έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά παιχνιδιού τόσο στο Xbox Series X όσο και στο Series S. Ενώ τα παιχνίδια της Series S έχουν συχνά χαμηλότερη ανάλυση, ρυθμό καρέ ή επίπεδο λεπτομέρειας, αυτό θεωρείται αποδεκτό από τη Microsoft δεδομένου ότι είναι λιγότερο ισχυρό από το Series X.

Αυτό που δεν θεωρείται αποδεκτό, ωστόσο, είναι η αφαίρεση λειτουργιών ή άλλων χαρακτηριστικών. Το πρόβλημα, λοιπόν, όπως επιβεβαίωσε το στούντιο τον Φεβρουάριο, είναι ότι η λειτουργία co-op με split screen λειτουργεί άψογα στην κονσόλα Xbox Series X, αλλά δυσκολεύεται να τρέξει σε αποδεκτό επίπεδο στην κονσόλα Xbox Series S.

The post Αλλαγή ημερομηνίας στην κυκλοφορία του Baldur’s Gate 3 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα