Ανακοινώθηκε το τρίτο DLC για το NiOh

Και μαζί του, νέο τρέιλερ και gameplay για το δεύτερο DLC: "Defiant Honor".

Κυκλοφόρησε σήμερα νέο gameplay υλικό για το επόμενο DLC του NiOh, με τίτλο "Defiant Honor", και μαζί με αυτό οι δημιουργοί, Koei Tecmo, έδωσαν πληροφορίες για το μέλλον του τίτλου. Το gameplay, θα παρουσιάστηκε ζωντανά με τους επικεφαλείς του παιχνιδιού, Fumihiko Yasuda και Yosuke Hayashi, οι οποίοι σχολίασαν τις λεπτομέρειες, τις διαφορές και τις προσθήκες που θα

πραγματοποιήσει το DLC, όπως το νέο όπλο: tonfa, καθώς και ένα boss battle με τον θρυλικό Ιάπωνα σαμουράι, Yukimura Sanada.

Στο τέλος του livestream εμφανίζεται και ένα νέο τρέιλερ για το DLC το οποίο δείχνει να ολοκληρώνεται με μια υπόσχεση για το τρίτο DLC του τίτλου, με όνομα "Genna Enbu", χωρίς παρόλα αυτά να δίνονται περισσότερες επίσημες λεπτομέρειες για αυτό.

Genna Enbu, ονομάζεται η περίοδος που τελείωσε ο εμφύλιος και η διαμάχη της περιόδου Sengoku στην Ιαπωνία, και είναι επίσης η περίοδος κατά την διάρκεια της οποίας διαδραματίζεται το NiOh. Με αυτό το όνομα, οι δημιουργοί υποδεικνύουν το "τέλος" της διαμάχης και του τίτλου, ταιριάζοντας με αυτόν τον τρόπο αριστοτεχνικά την σειρά της πραγματικής ιστορίας, με τη σειρά του παιχνιδιού. Το παιχνίδι αναμένεται να εστιάζει στην κατάληξη της ιστορίας του William κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής εκστρατείας της πολιορκίας της Οσάκα, ή αμέσως μετά, καθώς η ειρήνη του Σογκούν Tokugawa απλώνεται στην φλογισμένη αιματοβαμμένη "χώρα των Θεών", ξεκινώντας με αυτόν τον τρόπο την περίοδο Genna (1615-1624).

Το Defiant Honor θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS4 στις 25 Ιουλίου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στον player πιο κάτω. To gameplay ξεκινά στο 20ο λεπτό του βίντεο, ενώ το νέο τρέιλερ, ξεκινά στο 01.10.50 λεπτό.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα