Ανακοινώθηκε το Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes

Ένα JRPG από τους δημιουργούς της σειράς Suikoden.

Χαρμόσυνα νέα προέκυψαν για τους φίλους της θρυλικής JRPG σειράς Suikoden, αφού το στούντιο Rabblt & Bear, το οποίο έχει ιδρυθεί από τον δημιουργό της σειράς, Yoshitaka Murayama, προχώρησε στην ανακοίνωση του Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον δημιουργό, ο τίτλος αποτελεί ένα φιλόδοξο project,

το οποίο θα χρειαστεί τη στήριξη και χρηματοδότηση του κοινού μέσω του Kickstarter, και ως πρώτος στόχος έχουν οριστεί τα $500.000 δολάρια για την έκδοση του τίτλου σε PC.

Επίσης, ενιαίος και επόμενος στόχος έχει οριστεί, η διάθεση του τίτλου στις πλατφόρμες των PlayStation 5, Xbox Series X και Nintendo Switch. Η σελίδα του Kickstarter για το Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes θα γίνει προσβάσιμη για το κοινό από τις 27 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Αυγούστου του τρέχοντος έτους. Επίσης, αξίζει να τονίσουμε πως στον τίτλο ηγείται ο σεναριογράφος του Suikoden I & II, Yoshitaka Murayama, ο οποίος μαζί με τους βετεράνους της σειράς Junko Kawano (Suikoden IV - V & Tactics), Osamu Komuta (Suikoden Tactics) και Junichi Murakami (Castlevania: Aria of Sorrow), σηματοδοτούν την έναρξη του φιλόδοξου project.

Η συνεργασία αυτή είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, αφού αυτό το project αποτελεί την πρώτη φορά που αυτοί οι τέσσερις δημιουργοί συνεργάζονται σε ένα παιχνίδι, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και μια επανένωση, εφόσον, η πρώτη φορά που ο Murayama και η Kawano συνεργάστηκαν σε project (Suikoden I) ήταν 25 χρόνια πριν. Ο τίτλος, λοιπόν, σύμφωνα με τους δημιουργούς, εκτός του ότι θα είναι ένας πνευματικός διάδοχος της σειράς Suikoden, θα αποτελεί και μια ωδή στο κλασικό είδος των JRPGs, αφού θα χρησιμοποιεί γραφικά 2.5D υψηλής ανάλυσης, χαρακτήρες με βάση τα pixel και sprites, μια ιστορία πολέμου και φιλίας, μαζί με ένα τεράστιο καστ το οποίο θα αποτελείται από 100 μοναδικούς ήρωες, οι οποίοι θα συμμετέχουν στην περιπέτεια του πρωταγωνιστή.

Από το Eiyuden Chronicle δεν θα απουσιάζει και ένα σύστημα οικοδόμησης φρουρίων, ώστε να αναπτύσσεται ο στρατός του ήρωα. Επιπροσθέτως, ο τίτλος θα διαθέτει ένα σύστημα guild που επιτρέπει στους παίκτες να αλλάζουν τα χαρακτηριστικά του φρουρίου τους με βάση το guild στο οποίο συμμετέχουν. Οι μάχες θα χρησιμοποιούν το παραδοσιακό turn-based ύφος, όπου θα συμμετέχουν έως έξι μέλη, ενώ θα υπάρχει και δυναμική κάμερα, η οποία θα προσαρμόζεται διαφορετικά (διαφορετική γωνία λήψης) στα διαφορετικά περιβάλλοντα και boss fights.

Τέλος, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως τελευταία εμφάνιση της σειράς Suikoden στη δυτική αγορά αποτέλεσε η κυκλοφορία του Suikoden V το 2006. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο ανακοίνωσης του πνευματικού διαδόχου της σειράς.

switchPS5Xbox One Series Xpc Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα