Αποκαλύφθηκε χρυσή έκδοση του PlayStation 5

Από την Truly Exquisite.

Η Truly Exquisite, γνωστή αγγλική ομάδα για την κατασκευή πολυτελών εκδόσεων τεχνολογικών συσκευών -και όχι μόνο, αποκάλυψε την χρυσή έκδοση της επερχόμενης κονσόλας της Sony που πρόκειται να κάνει την εμφάνισή της με την κυκλοφορία του PlayStation 5, αλλά σε συγκεκριμένα καταστήματα, καλώντας την κοινότητα να συμπληρώσει σχετική φόρμα ενδιαφέροντος μέσα από την επίσημη σελίδα της στο διαδίκτυο.

Με την ονομασία "Special Limited Luxury Edition", η εν λόγω

Gold έκδοση του PlayStation 5 θα αποτελείται από χρυσό 24 καρατίων, καθώς θα υπάρξουν άλλες δύο διαφορετικής χρωματικής και υλικής επιλογής, σε Platinum και Gold Rose (18 καρατίων), με την αξία των οποίων να εκτιμάται σε έως και μερικές χιλιάδες ευρώ, ενώ αναμένεται να διατίθενται απευθείας μέσα από το Truly Exquisite και από άλλα επιλεγμένα καταστήματα αντίστοιχης κατηγορίας σε υπερβολικά περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.

Όπως αναφέρει ο Kunal Patel, ιδρυτής και CEO της αγγλικής ομάδας: "Το PS5 αποτελεί αναμφισβήτητα την πιο αναμενόμενη κονσόλα παιχνιδιών που πρόκειται να κυκλοφορήσει ποτέ και πολλοί άνθρωποι περιμένουν χρόνια για αυτήν την κυκλοφορία. Προσφέροντας μία πολυτελή limited έκδοση του PS5 για όσους επιθυμούν να ξεχωρίζουν πραγματικά, αναμένεται να αποτελέσει μία δημοφιλή επιλογή. Οι εκδόσεις αυτές θα αποδειχθούν ιδιαίτερα δομοφιλείς, λόγω του περιορισμένου αριθμού τεμαχίων, με πιθανότατα 100 ή και ακόμα λιγότερα κομμάτια να κυκλοφορούν παγκοσμίως."

Το PlayStation 5 αναμένεται να γίνει διαθέσιμο εντός της εορταστικής περιόδου του τρέχοντος έτους, δηλαδή στο διάστημα μεταξύ Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό, σύντομο video για τη νέα Special Limited Luxury Edition του PlayStation 5.

Keywords
Τυχαία Θέματα