Δίχως microtransactions το Godfall

Προσεγγίζοντας μη "game as a service" στρατηγική.

Η Counterplay Games έκανε γνωστό πως δεν ακολουθεί στρατηγική "game as a service" για το επερχόμενο sci-fi action RPG "Godfall", καθώς επιβεβαίωσε πως το παιχνίδι δεν πρόκειται να διαθέτει microtransactions, αλλά αντί αυτών θα προσφέρει πλούσιο περιεχόμενο στους παίκτες, με το campain να αποτελεί ένα ορισμένο τμήμα του.

Όπως αναφέρει ο Technical Producer, Richard Heyne, σε συνέντευξή του: "Υπάρχει μία εμπειρία που μπορείς να ολοκληρώσεις.

Μόλις αυτή ειπωθεί, υπάρχει περιεχόμενο για replayability. Υπάρχει το end-game περιεχόμενο, και ακόμα περισσότερα για τον παίκτη, καθώς θα εξερευνά και θα επανεξετάζει την ανάβασή του στο Skybreaker Monolith. Δεν εξετάζουμε το παιχνίδι ως μία υπηρεσία. Δεν υπάρχουν microtransactions στο Godfall, και σχεδιάζουμε να υπάρχει άφθονο περιεχόμενο προς ενασχόληση και μετά το πέρας του κύριου campaign. Κατά κάποιο τρόπο, οι παίκτες πραγματικά θα αισθάνονται [με το campaign] πως αγγίζουν μονάχα την επιφάνεια".

Το Godfall αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε PlayStation 5 και ηλεκτρονικούς υπολογιστές κατά την εορταστική περίοδο της τρέχουσας χρονιάς.

pcPS5
Keywords
Τυχαία Θέματα