Ανακοινώθηκαν νέοι τίτλοι Persona

Ακονίζοντας τις μουσικοχορευτικές μας ικανότητες.

Κατά τη διάρκεια του Persona Super Live P-Sound Bomb!!!! 2017, το οποίο και έλαβε χώρα στην Γιοκοχάμα, η Atlus ανακοίνωσε την ανάπτυξη και την κυκλοφορία νέων τίτλων εμπνευσμένων από το σύμπαν της σειράς Persona, για μια πληθώρα κονσολών και για όλα τα γούστα.

Για αρχή, οι φαν του μουσικοχορευτικού genre θα πρέπει να περιμένουν την έλευση δύο νέων παιχνιδιών. Πρόκειται για τα Persona

5 Dancing Star Night και Persona 3 Dancing Moon Night, τα οποία αναμένονται να κυκλοφορήσουν την ερχόμενη άνοιξη. Όπως και με το Persona 4 Dancing All Night, οι παίκτες θα αναλάβουν το μουσικοχορευτικό χειρισμό των ηρώων του εκάστοτε παιχνιδιού, ακολουθώντας τους ρυθμούς της μουσικής που επενδύει το κάθε παιχνίδι. Δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρχει κάποια σύνδεση των δυο παιχνιδιών για την ώρα, εκτός του ότι η Atlus επενδύει στο συγκεκριμένο είδος, κυκλοφορώντας το αντίστοιχο παιχνίδι τόσο για το πιο πρόσφατο Persona 5, όσο και για το πιο παλιό Persona 3.

Τα νέα όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς η Atlus ανακοίνωσε και την έλευση του Persona Q2. Αν και δεν δόθηκε στη δημοσιότητα κάποια νέα πληροφορία πέρα από την ύπαρξη του ίδιου του παιχνιδιού, το Persona Q2 θα κυκλοφορήσει για το Nintendo 3DS και θα ακολουθεί τα χνάρια του Persona Q: Shadow of the Labyrinth. Κρίνοντας, μάλιστα, από το μήνυμα που εμφανίζεται στο site του νέου παιχνιδιού, είναι ασφαλές να εικάσουμε ότι οι πρωταγωνιστές του Persona 5 θα έχουν ενεργό ρόλο στη νέα αυτή περιπέτεια.

Στους player που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τα πρώτα trailers για τα dancing Persona παιχνίδια. Καταληκτικά, θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως τα Persona 5 Dancing Star Night και Persona 3 Dancing Moon Night αναμένονται να κυκλοφορήσουν για την ιαπωνική αγορά την ερχόμενη άνοιξη, για PlayStation 4 και PlayStation VITA, ενώ περιμένουμε νεώτερα για το Persona Q2.

ps4ps vita3ds
Keywords
Τυχαία Θέματα