Ανακοίνωση για το Backbone One – PlayStation Edition

H Sony ανακοίνωσε το Backbone One – PlayStation Edition, ένα επίσημο controller για χρήστες iPhone. Εμπνευσμένο από την εμφάνιση του ασύρματου χειριστηρίου DualSense, οι χρήστες θα μπορούν να παίζουν τα παιχνίδια του PlayStation

στο iPhone μέσω του PS Remote Play με ευκολία.

Στόχος του Backbone One είναι να γίνει το απαραίτητο controller για τη χρήση του PlayStation στο iPhone. Εάν έχουμε πρόσβαση στο ευρυζωνικό διαδίκτυο και μια κονσόλα PS5 ή PS4, θα μπορούμε να συνδέσουμε ένα iPhone στο Backbone One και ξεκινήσουμε αμέσως να παίζουμε τα παιχνίδια PS5 και PS4 μέσω της εφαρμογής PS Remote Play. Θα μπορούμε επίσης να συνδέσουμε απευθείας και ακουστικά όπως τα Pulse 3D, ένα από τα νέα αξεσουάρ του PS5.

Το Backbone One λειτουργεί επίσης και με παιχνίδια του App Store και άλλες streaming υπηρεσίες που υποστηρίζουν χειριστήρια, συμπεριλαμβανομένων των Genshin Impact, Fantasian, Call of Duty: Mobile και άλλων. Οι παίκτες μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή του Backbone για μια προσαρμοσμένη εμπειρία PlayStation. Μέσα στην εφαρμογή θα δείτε διάφορες ενσωματώσεις PlayStation, όπως προσαρμοσμένα σύμβολα που αντιπροσωπεύουν τα εμβληματικά σχήματα του PlayStation αλλά και τη δυνατότητα περιήγησης σε εκατοντάδες τίτλους παιχνιδιών.

Το χειριστήριο τροφοδοτείται με ρεύμα από τη συσκευή του iPhone, επομένως δεν απαιτείται φόρτιση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Backbone One – PlayStation Edition, μπορείτε να ανατρέξτε στη διεύθυνση: https://playbackbone.com/playstation.

Το Backbone One – PlayStation Edition θα είναι διαθέσιμο αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Μεξικό, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Σουηδία, την Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο κατά την κυκλοφορία του, με περισσότερες χώρες να ακολουθούν αμέσως μετά.

The post Ανακοίνωση για το Backbone One – PlayStation Edition appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα