Άκρως ικανοποιημένη η IO Interactive από την πορεία του Hitman III

Μετά την κυκλοφορία του, το Hitman III έλαβε αρκετές θετικές κριτικές και αποδείχτηκε κερδοφόρο σχεδόν αμέσως, σύμφωνα με την IO Interactive. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο GamesIndustry.biz, ο Διευθύνων Σύμβουλος της IO Interactive, Hakan Abrak, μίλησε για την επιλογή της εταιρείας να κάνει self-publish το Hitman III και, σύμφωνα με τον ίδιο, ο νέος τίτλος της σειράς έχει καταφέρει να σημειώσει καλύτερες πωλήσεις κατά 300% σε σχέση με τον προκάτοχό

του.

Εκτός της παραπάνω γνωστοποίησης από πλευράς IO Interactive, φαίνεται ότι η εταιρεία τα πάει αρκετά καλά ώστε να ανοίγει ένα νέο studio ανάπτυξης – παράρτημα στη Βαρκελώνη, το οποίο έρχεται να προστεθεί στα studio της Κοπεγχάγης και του Μάλμο στην Σουηδία, με τον Hakan Abrak να αναφέρει τα εξής για το νέο studio στην Ισπανία:

“Η IO Interactive Barcelona θα γίνει το τρίτο studio που θα ενωθεί στις προσπάθειές μας για να δημιουργούμε εκπληκτικές εμπειρίες για τους παίκτες και τις κοινότητές μας. Και τα τρία studio μας έχουν εξαιρετικά ταλαντούχους developers, που είναι παθιασμένοι και έχουν ως στόχο να επηρεάσουν τη βιομηχανία μας. Βασικό μέρος της φιλοσοφίας μας είναι ότι όλοι στην IOI έχουν σημαντικό ρόλο στην πραγματοποίηση των ονείρων μας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται. Σκεφτείτε ότι είμαστε ένα studio, σε πολλές τοποθεσίες”.

Το Hitman III είναι διαθέσιμο για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, Google Stadia, Nintendo Switch (μέσω cloud) και PC.

The post Άκρως ικανοποιημένη η IO Interactive από την πορεία του Hitman III appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα