Not Another Weekend – Ακόμα μια ελληνική προσπάθεια στο ελληνικό game development

Μέσα από ένα Δελτίο Τύπου που λάβαμε από την Dionous Games –η οποία έχει αναλάβει χρέη publisher- μάς έγινε γνωστό ότι το Not Another Weekend, ένα 2D point and click adventure, που ετοιμάζουν οι Animatic Vision και Dead Blue Friends,

θα γίνει διαθέσιμο για ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam, στις 20 Μαΐου 2021. Να σημειώσουμε ότι ο τίτλος αποτελεί μια αμιγώς ελληνική παράγωγη.

Περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες για το Not Another Weekend, μπορείτε να βρείτε στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – NOT ANOTHER WEEKEND

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Η εταιρεία Dionous Games ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού Not Another Weekend στις 20 Μαΐου 2021, αρχικά για την πλατφόρμα του Steam.

Το παιχνίδι έχει αναπτυχθεί από τις Animatic Vision και Dead Blue Friends και αποτελεί μια πλήρως ελληνική παραγωγή. Πρόκειται για ένα παιχνίδι 2D point and click adventure με έμφαση στους γρίφους και τους διαλόγους, οι οποίοι εξελίσσουν την ιστορία. Στην συγκεκριμένη κατηγορία παιχνιδιών ο παίκτης παίρνει μέρος σε μια ιστορία περιπέτειας παίζοντας έναν ρόλο φαντασίας, μέσω του οποίου έχει ως σκοπό να φέρει εις πέρας την αποστολή του.

Πιο συγκεκριμένα στο Not Another Weekend χειρίζεσαι τον Mike Melkout, ο οποίος εργάζεται ως γκρουμ σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Ο Mike μπορεί να φαίνεται ή να μοιάζει λίγο τρελός ή ακόμη και περιέργος, ή μπορεί και να είναι, ωστόσο έχει μόνο ένα σχέδιο. Ένα σκοτεινό σχέδιο. Να διώξει όλους τους επισκέπτες μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο. Ακούγεται εύκολο; Σίγουρα δεν είναι όταν έχεις να κάνεις με εκκεντρικούς και απαιτητικούς επισκέπτες!

Το Not Another Weekend είναι ένα χιουμοριστικό παιχνίδι, με έντονη την αισθητική των 80’s, αποτελώντας αφιέρωμα στην ποπ κουλτούρα εκείνης της εποχής. Οι επισκέπτες, καθώς και οι υπόλοιποι υπάλληλοι του ξενοδοχείου, απεικονίζουν και σατιρίζουν διάσημες προσωπικότητες της δεκαετίας του ‘80, αγγίζοντας ορισμένες φορές το στοιχείο του γκροτέσκου.

Κάποια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού:

Όμορφα, pixelart γραφικά.Μια μοναδική ιστορία με πολλές ανατροπές.Εκκεντρικοί χαρακτήρες που απεικονίζουν διασημότητες των 80’s.Αστείοι και πλούσιοι διάλογοι.Ενήλικο χιούμορ και διασκεδαστικοί γρίφοι.Πρωτότυπο μουσικό soundtrack.

Σελίδα Steam
https://store.steampowered.com/app/1432200/Not_Another_Weekend/

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του παιχιδιού
https://www.dionous.com/not-another-weekend/

Check out for more: https://www.dionous.com/

Twitter: @DionousGames

Discord: https://discord.com/invite/sQYSmwz

The post Not Another Weekend – Ακόμα μια ελληνική προσπάθεια στο ελληνικό game development appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα