Αγορά μετοχών της Bohemia Interactive από την Tencent

Η Tencent φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να αποκτήσει μειοψηφικά πακέτα μετοχών σε όλο και περισσότερα στούντιο. Mετά την Dontonod, ο κινέζικος κολοσσός “έβαλε στο μάτι” και τη Bohemia Interactive, γνωστή για τα παιχνίδια DayZ και Arma.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Bohemia Interactive, η Tencent εξαγόρασε μειοψηφικό πακέτο μετοχών του στούντιο. Η εξαγορά θα επιτρέπει στη Bohemia Interactive να λειτουργεί αυτόνομα και να διοικείται από το τρέχον συμβούλιο. Ο CEO

της Bohemia Interactive, Marek Spanel, χαιρέτισε την κίνηση του κινεζικού κολοσσού, προσβλέποντας σε μια στενότερη συνεργασία στο μέλλον.

Όπως δήλωσε συγκεκριμένα: “Είμαστε χαρούμενοι για την περαιτέρω συνεργασία μας με την Tencent, μια από τις πιο σημαντικές εταιρείες Internet παγκοσμίως. Ανυπομονούμε να εργαστούμε μαζί στην τρέχουσα αλλά και τις μελλοντικές γενιές παιχνιδιών. Είναι ένας ισχυρός συνεργάτης, που μας γνωρίζει και κατανοεί τη μοναδική μας προσέγγιση στα online παιχνίδια”.

Οι όροι της εξαγοράς του πακέτου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί. Οι δυο εταιρείες εργάζονται ήδη πάνω στην κυκλοφορία του Ylands, του sandbox τίτλου της Bohemia Interactive, στην αγορά της Κίνας. Ελπίζουμε να έχουμε περισσότερες ειδήσεις που αφορούν στην εν λόγω συνεργασία στο άμεσο μέλλον.

The post Αγορά μετοχών της Bohemia Interactive από την Tencent appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα