Στα 140 εκατομμύρια αντίτυπα οι πωλήσεις του GTA V

Με τα ρεκόρ να σπάνε το ένα μετά το άλλο, συνεχίζει ακάθεκτο την προέλασή του το Grand Theft Auto V, επτά ολόκληρα χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία. Το τελευταίο επίτευγμα του πονήματος της Rockstar Games δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του δυσθεώρητου αριθμού πωλήσεων των 140 εκατομμυρίων αντιτύπων. Με το 2020 να αποτελεί, παραδόξως, την επικερδέστερη χρονιά του τίτλου μετά από αυτή της αρχικής κυκλοφορίας του, το 2013 για PS3

και Xbox 360.

Το όλο θέμα γνωστοποίησε η εκδότρια εταιρεία του GTA, η Take-Two με τον CEO της, τον Straus Zelnick, μέσω δήλωσής του, να αναφέρει τα εξής: “Στην ιστορία της βιομηχανίας των βιντεοπαιχνιδιών, δεν υπάρχει εμπειρία τόσο αγαπητή, τόσο εκτεταμένη, τόσο θρυλική και τόσο επιτυχημένη από το Grand Theft Auto της Rockstar Games”.

Με το πέμπτο κεφάλαιο του ιστορικού franchise να μην δείχνει σημάδια κόπωσης, καθώς παράλληλα αποτελεί το entry point για το υπέρ-επιτυχημένο GTA Online (του οποίου τα έσοδα μεγαλώνουν με ρυθμούς της τάξεως του 28% ετησίως), μένει μόνο η ιστορία να αποδείξει πού και πότε θα σταματήσει η τροχιά του.

The post Στα 140 εκατομμύρια αντίτυπα οι πωλήσεις του GTA V appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα