Έτοιμος για την επομένη γενιά ο Crash και η παρέα του

Η Activision ανακοίνωσε ότι το Crash Bandicoot 4: It’s About Time είναι έτοιμο να έρθει στα μηχανήματα νέας γενιάς (Xbox Series X|S και PlayStation 5) μέσα στον επόμενο μήνα, μαζί με την έκδοσή του για το Nintendo

Switch.

Το παιχνίδι θα υποστηρίζει native 4K αναλύσεις στα 60 fps στα Xbox Series X και PlayStation 5, ενώ για το Xbox Series S θα είναι upscaled σε 4K. Φυσικά, στη next-gen έκδοση θα έχουμε ταχύτερους χρόνους φόρτωσης.

Να σημειώσουμε ότι οι παίκτες που έχουν στην κατοχή τους τον τίτλο στο Xbox One θα μπορούν να κάνουν δωρεάν upgrade στην έκδοση του Xbox Series X|S μέσω του προγράμματος Smart Delivery της Microsoft, με τα save data να συγχρονίζονται αυτόματα.

Για όσους το έχουν στην κατοχή τους σε PlayStation 4, θα μπορούν να κάνουν δωρεάν upgrade στην έκδοση του PlayStation 5 μέσω του PlayStation Store. Να σημειωθεί ότι τα save data θα μπορούν να μεταφερθούν μέσω cloud saves. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία μεταφοράς των save data μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το Crash Bandicoot 4: It’s About Time θα γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X|S, PlayStation 5 και Nintendo Switch στις 12 Μαρτίου 2021, ενώ μέσα στη χρονιά θα έχουμε την κυκλοφορία του και για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

The post Έτοιμος για την επομένη γενιά ο Crash και η παρέα του appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα