UK charts: Πρωτιά για το FF XII: The Zodiac Age

Αλλαγές στη δεκάδα λόγω προσφορών.

Ένας ακόμα τίτλος από τα παλιά κατάφερε τελικά να εκθρονίσει τον Crash Bandicoot από την πρώτη θέση της λίστας των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, θέση στην οποία βρέθηκε για δύο συνεχόμενες εβδομάδες. Ο λόγος για το Final Fantasy XII: The Zodiac Age, το οποίο είναι ένα -αποκλειστικό για το PS4- remaster του τίτλου που είχε

κυκλοφορήσει πίσω στο 2007 στην αγορά της Ευρώπης για το PlayStation 2. Η συγκεκριμένη πρωτιά είναι η παρθενική της Square Enix για το 2017, καθώς τελευταία φορά που τίτλος της εταιρίας κατέκτησε την πρώτη θέση ήταν στην 34η εβδομάδα του 2016 με το Deus Ex Mankind Divided.

Στις υπόλοιπες θέσεις της δεκάδας είχαμε αρκετές ανακατατάξεις, οι οποίες οφείλονται κυρίως στις προσφορές που έτρεξαν μέσα στην εβδομάδα σε πολλά βρετανικά καταστήματα, με εκείνες της Prime Day του Amazon να ξεχωρίζουν, αλλά και στην έλλειψη άλλων μεγάλων κυκλοφοριών. Έτσι, το Call of Duty: Infinite Warfare εκτοξεύτηκε στη δεύτερη θέση ενώ τα Forza Horizon 3 και Minecraft στην έκτη και έβδομη θέση αντίστοιχα, κυρίως λόγω της πώλησης πολλών bundles του Xbox One S. Τέλος, το Wipeout: Omega Collection επέστρεψε στη δεκάδα μετά από ένα σύντομο διάλειμμα.

Αναλυτικά η δεκάδα των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις:

Final Fantasy XII: The Zodiac Age (Square Enix)Call of Duty: Infinite Warfare (Activision)Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (Activision)Overwatch (Blizzard)Grand Theft Auto V (Rockstar)Forza Horizon 3 (Microsoft)Minecraft: Xbox Edition (Microsoft)Wipeout: Omega Collection (Sony)Horizon Zero Dawn (Sony)Injustice 2 (Warner Bros. Interactive)

ps4pcxbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα