Νέο gameplay υλικό από το Days Gone

Διαφορετικές καιρικές συνθήκες και... freakers.

Ένα νέο video με gameplay υλικό από το -αποκλειστικό για PlayStation 4- Days Gone δημοσιοποίησε η Sony. Το συγκεκριμένο βίντεο είναι ένα διαφορετικό playthrough του demo που προβλήθηκε

κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της εταιρίας στην έκθεση Ε3. Στο βίντεο, οι Johhn Gavin, Creative Director της Sony Bend, και Sam Witwer, ο οποίος υποδύεται τον Deacon St. John, μας εξηγούν πώς οι διαφορετικές καιρικές συνθήκες επηρεάζουν την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Στην αρχή του demo το χίονι φαίνεται να επηρεάζει τον χειρισμό της μηχανής του πρωταγωνιστή ενώ στη συνέχεια η νυχτερινή βροχή φαίνεται ότι καλύπτει -μέχρι έναν βαθμό- τους ήχους που προκαλεί ο χαρακτήρας, αυξάνοντας όμως τον αριθμό των Freakers. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του βίντεο παρουσιάζεται η survival vision δυνατότητα , η οποία είναι αρκετά χρήσιμη καθώς διευκολύνει στην εύρεση μονοπατιών, πατημασιών και προμηθειών. Στη συνέχεια του βίντεο γίνεται λόγος για το crafting σύστημα, για την τοποθέτηση των παγίδων, για τα dynamic events που λαμβάνουν χώρα όπως οι επιδρομές αλλά και στις δυσκολίες που συνάντησε ο Sam στον ρόλο του Deacon.

Για την ώρα η ημερομηνία κυκλοφορίας του Days Gone δεν έχει γίνει γνωστή ενώ, σύμφωνα με τον Gavin, περισσότερες πληροφορίες για τον τίτλο θα γίνουν διαθέσιμες στους επόμενους μήνες.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα