Επίσημα εντός του 2018 η κυκλοφορία του Kingdom Hearts III

Και ο Sora ταξιδεύει στον κόσμο του Toy Story.

Στο πλαίσιο της έκθεσης D23 2017 της Disney, η Square Enix παρουσίασε ένα καινούργιο gameplay trailer από το Kingdom Hearts III, στο οποίο εμφανίζονται ο Sora και οι φίλοι του, που βρίσκονται για πρώτη φόρα (σε παιχνίδι από το franchise) στον κόσμο του Toy Story.

Εκεί, συναντούν δημοφιλείς χαρακτήρες από την ομώνυμη σειρά ταινιών -τους Woody, Buzz Lightyear, Hamm, Rex και Sarge- οι οποίοι ερευνούν την εξαφάνιση των υπόλοιπων παιχνιδιών-χαρακτήρων αλλά και την εξαφάνιση του ιδιοκτήτη τους, Andy.

Επιπλέον, ο Sora και οι σύντροφοί του, όπως γίνεται, άλλωστε, στις περισσότερες επισκέψεις τους στους διαφόρους πλανήτες στο σύμπαν του Kingdom Hearts, αποκτούν για πρώτη φορά τη μορφή-όψη ενός παιχνιδιού και ταυτόχρονα καλούνται να βοηθήσουν τους χαρακτήρες του νέου κόσμου, ούτως ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα που υφίσταται. Επίσης, ο director του τίτλου, Tetsuya Nomura, δήλωσε ικανοποιημένος και ενθουσιασμένος για την εξέλιξη αυτή, αφού πλέον το σύμπαν του Kingdom Hearts θα συναντήσει τον κόσμο του Toy Story, που δημιούργησε η Disney Pixar.

Επιπροσθέτως αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο κυκλοφορίας του τίτλου στο Nintendo Switch, όπου ανέφερε πως στην παρούσα φάση εστιάζουν στην ανάπτυξη και κυκλοφορία του τίτλου για τις δύο πλατφόρμες (PS4 και Xbox One) που έχουν ήδη ανακοινωθεί πως θα κυκλοφορήσει. Παρομοίως, απάντησε και στο ενδεχόμενο για το αν θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή η συλλογή Kingdom Hearts και στο Xbox One.

Περαιτέρω, όπως υπόσχεται ο Jason Katz, story supervisor στην Pixar Animation Studios, ο καινούργιος αυτός κόσμος θα έχει την αισθητική και τα χαρακτηριστικά του Toy Story και ταυτόχρονα θα προβάλλει μια καινούργια ιστορία, αποκλειστικά μέσα από το Kingdom Hearts III. Συμπληρώνοντας τα λεγόμενα του δημοφιλούς, Ιάπωνα director, το στέλεχος της Pixar πρόσθεσε πως ο κόσμος του Toy Story στο Kingdom Hearts III θα αντικατοπτρίζει την ποιότητα που επιτυγχάνεται σε κάθε animated ταινία από την αμερικανική εταιρεία παραγωγής.

Τέλος, η Square Enix ανακοίνωσε ότι το νέο κεφάλαιο στο franchise πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 για PlayStation 4 και Xbox One, ενώ παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πιο πρόσφατο gameplay βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα για το Kingdom Hearts III.

ps4xbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα