UK Charts: Το Uncharted εκθρόνισε τον Crash

Στη δεύτερη θέση του grid το F1 2017.

Οι αρκετές νέες κυκλοφορίες της προηγούμενης εβδομάδας οδήγησαν σε αλλαγή σκηνικού στη λίστα των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Σημαντικότερη νέα κυκλοφορία της εβδομάδας ήταν το νέο μέλος της σειράς Uncharted, το οποίο κατάφερε να εκθρονίσει από τη πρώτη θέση τον Crash,

θέση στην οποία βρίσκονταν σχεδόν όλο το καλοκαίρι. Η Sony δεν θα πρέπει να ανησυχεί για αυτή την εξέλιξη, καθώς την πρώτη θέση της λίστας συνεχίζει να κοσμεί μια αποκλειστικότητα για το PlayStation 4. To Uncharted: The Lost Legacy κυκλοφόρησε με μειωμένη τιμή ενώ αρχικά προοριζόταν για DLC του Uncharted 4, για αυτό και οι πωλήσεις του είναι σημαντικά μειωμένες -λιγότερες από τις μισές- σε σχέση με αυτές του Uncharted 4 όσον αφορά την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Στη δεύτερη θέση της λίστας βρίσκεται ακόμη μία νέα κυκλοφορία, το F1 2017 της Codemasters ενώ την τέταρτη θέση κατάφερε να πάρει -την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του- το Madden NFL 18, με το οποίο ανοίγει ο χορός των ετήσιων αθλητικών κυκλοφοριών της EA. Η άλλη νέα κυκλοφορία της εβδομάδας, το The Escapists 2, έμεινε οριακά εκτός της δεκάδας -στη 12η θέση- καταφέρνοντας όμως να έχει κατά 379% περισσότερες πωλήσεις κατά την πρώτη εβδομάδα του στην αγορά σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Παράλληλα, μοναδικός εκπρόσωπος της Nintendo στη δεκάδα για αυτή την εβδομάδα ήταν το Mario Kart 8 Deluxe στην 10η θέση, ενώ ένα άλλο racing παιχνίδι, το Forza Horizon 3, είναι o μοναδικός τίτλος της Microsoft στη λίστα. Τέλος, το Agents of Mayhem δεν κατάφερε να συνεχίσει να βρίσκεται στη δεκάδα τη δεύτερη εβδομάδα της κυκλοφορίας του, παρότι οι πωλήσεις του μειώθηκαν μόνο κατά 28%.

Ακολουθεί αναλυτικά η δεκάδα.

Uncharted: The Lost Legacy (Sony)F1 2017 (Codemasters)Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (Activision)Madden NFL18 (EA)Grand Theft Auto V (Rockstar)Fallout 4 (Bethesda)Dishonored 2 (Bethesda)Forza Horizon 3 (Microsoft)Tom Clancy's Rainbow 6: Siege (Ubisoft)Mario Kart 8 Deluxe (Nintendo)pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα