Φήμη: Νέο παιχνίδι της σειράς Game of Thrones

Aπό τους δημιουργούς των Fallout και Elder Scrolls.

Game of Thrones. Μια πασίγνωστη σειρά, βασισμένη σε σειρά βιβλίων, η ιστορία της οποίας τοποθετείται σε ένα φανταστικό σύμπαν. Έναν κόσμο όπου οι εποχές κρατούν χρόνια και όπου μεγάλες φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους για τη διεκδίκηση του στέματος και του Σιδερένιου Θρόνου ενώ παράλληλα έρχονται αντιμέτωπες με υπερφυσικές οντότητες που είναι αρκετές να προκαλέσουν ανυπολόγιστες

καταστροφές. Αυτό είναι παρά μια ελάχιστη σύνοψη για κάποιον που δεν γνωρίζει τίποτα για τον κόσμο αυτό και που δεν έχει ασχοληθεί με κάποιο από τα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει και είναι εμπνευσμένα από αυτή τη σειρά.

Έχοντας υποδεχτεί διάφορες προσθήκες τίτλων από διάφορες εταιρείες, οι οποίες κυμαίνονται από strategy μέχρι digital-novel, η σειρά φαίνεται πως είναι έτοιμη να "ταξιδέψει" υποψήφιους παίκτες στον κόσμο του Westeros ακόμα μια φορά. Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από μια ανάρτηση που έγινε από την αμερικανική αλυσίδα καταστημάτων Target. Σύμφωνα με αυτήν, μια περιπέτεια βασισμένη στα βιβλία και τη σειρά βρίσκεται υπό ανάπτυξη από τη Bethesda, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε περισσότερα σχετικά με αυτό. Δεν είναι γνωστό αν η διαρροή έγινε επίτηδες ή εντελώς κατά λάθος, ενώ τόσο η Target όσο και η Bethesda δεν έχουν επιβεβαιώσει ή απορρίψει την ύπαρξη ενός παιχνιδιού βασισμένο στον κόσμο του Westeros.

Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε νεώτερα για αυτό το φημολογούμενο παιχνίδι στο άμεσο μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα