Ημερομηνία διάθεσης για το Vaporum

First Person dungeon crawler σε έναν steampunk κόσμο.

Η Fatbot Games, ένα indie studio ανάπτυξης με έδρα τη Σλοβακία, ανακοίνωσε ότι το Vaporum, ένας grid-based, single player dungeon crawler τίτλος πρώτου προσώπου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, θα κυκλοφορήσει τον

Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους. Σύμφωνα με το studio ανάπτυξης, ο τίτλος θα διαδραματίζεται σε ένα Steampunk περιβάλλον, ενώ έχει αρκετές επιρροές από τα παλαιότερα Dungeon Master I & II, τη σειρά Eye of the Beholder και από τα πιο πρόσφατα Legend of Grimrock I & II.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του Vaporum είναι οι μάχες σε πραγματικό χρόνο, η στρατηγική προσέγγιση των εχθρών κατά τη διάρκεια των μαχών, πάρα πολλές επιλογές για παραμετροποίηση του χαρακτήρα, οι αρκετοί γρίφοι προς επίλυση και, τέλος, μια ιστορία γεμάτη από "σκοτεινά μυστικά" και πολλές ανατροπές.

Περισσότερα για τον τίτλο της Fatbot Games μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του. Το Vaporum θα γίνει διαθέσιμο για PC, μέσα από την υπηρεσία του Steam, στις 28 Σεπτεμβρίου.

pc Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα