Trailer για το Remothered: Broken Porcelain

Αφιερωμένο τους «μη-κανονικούς» διαμένοντες του The Ashmann Inn.

Η Modus Games έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο trailer για το επερχόμενο Remothered: Broken Porcelain, έναν horror-thriller τίτλο από την Stormind Games, παρουσιάζοντας μας τον περίεργο συνδυασμό χαρακτήρων που θα διαμένουν στο The Ashmann Inn.

Στο εν λόγω trailer μπορούμε να δούμε τον κύριο

χαρακτήρα, την Jennifer, να συναντά τον ψυχρό διαχειριστή του Inn, να βρίσκει μια σύμμαχο στην μορφή της maid Lindsay και έναν τρομακτικό stalker γνωστό μόνο ως o φημολογούμενος "Porcelain". Όλα φαίνονται ανατριχιαστικά και το trailer πολύ εντυπωσιακό για έναν indie horror τίτλο, με μερικά πραγματικά ωραία γραφικά.

"Μια συνέχεια του cult κλασσικού Remothered: Tormented Fathers, το Remothered: Broken Porcelain βασίζεται στην εντυπωσιακή αφήγηση του πρωτότυπου, με νέους χαρακτήρες, εξελιγμένο και διευρυμένο gameplay, καθώς και έναν εκπληκτικά συνειδητοποιημένο κόσμο γεμάτο με θανατηφόρα μυστικά", αναφέρει η επίσημη περιγραφή του παιχνιδιού. "Η εξισορρόπηση του γεμάτου με ένταση stealth gameplay με την συναρπαστική αφήγηση, τα μυστήρια του Remothered: Broken Porcelain είναι τόσο συναρπαστικά για να ξετυλίξουν όσο είναι τρομακτικά".

Το Remothered: Broken Porcelain θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στις 20 Οκτωβρίου 2020.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα