Επιβεβαίωση της ύπαρξης του Xbox Series S

Εάν ευσταθούν οι φωτογραφίες ενός χειριστηρίου που βγήκαν στην επιφάνεια.

Οι φήμες για την ύπαρξη μιας λιγότερο ισχυρής κονσόλας για την επόμενη γενιά από την Microsoft αναθερμανθήκαν, καθώς πάνω στην συσκευασία από ένα pre-release controller για το Xbox Series X, αναφέρεται τόσο το Xbox Series

X όσο και το Xbox Series S.

Σύμφωνα με το The Verge, ο χρήστης του Twitter @zakk_exe κατάφερε να πάρει στα χέρια του σε ένα pre-release controller για το Xbox Series X σε λευκό μέσω ενός ιστότοπου μεταπώλησης, με το The Verge να αναφέρει ότι έχουν επιβεβαιώσει ότι το προϊόν είναι γνήσιο. Αυτό θα ήταν ένα ενδιαφέρον γεγονός από μόνο του, αλλά το πιο σημαντικό, είναι ότι στην μια πλευρά του κουτιού δηλώνει ότι το controller είναι συμβατό με iOS, Android, Windows 10, Xbox One και Xbox Series X | S. Παρόλο που η ύπαρξη του Xbox Series S φημολογείται εδώ και καιρό, αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε κάποια “επίσημη επιβεβαίωση” για το νέο προϊόν της Microsoft - μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις παρακάτω εικόνες.

Ένα Xbox επόμενης γενιάς με χαμηλότερες προδιαγραφές φημολογείται από τις αρχές του 2019 με την κωδική ονομασία "Lockhart", ενώ μια αναφορά που βγήκε τον περασμένο Ιούνιο, ανέφερε ότι θα πρέπει να περιμένουμε την αποκάλυψη της κονσόλας μέσα στον Αύγουστο, τώρα γνωστή με το όνομα Xbox Series S.

Από την πλευρά της Microsoft, ένας εκπρόσωπος της Microsoft έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Έχουμε προετοιμάσει πολλά για το Xbox το 2020 και ανυπομονούμε να τα μοιραστούμε μαζί σας. Ωστόσο, δεν έχουμε τίποτα να ανακοινώσουμε αυτήν τη στιγμή."

Το Xbox Series X αναμένεται να κυκλοφορήσει την περίοδο του Holiday 2020.

Xbox One Series XClick to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα