Έρχεται στην επομένη γένια το Temtem

Προσφέροντας ένα νέο "massively multiplayer creature-collection" ταξίδι.

Στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας έγινε γνωστό ότι το Temtem της Crema Games, ένας MMO τίτλος που βαδίζει στα χνάρια των Pokémon, θα κάνει την εμφάνισή του και στα μηχανήματα της επόμενης γενιάς μέσα στο 2021. Ο τίτλος περιγράφεται ως ένα "massively multiplayer creature-collection ταξίδι", όπου θα βάζει τους παίκτες στον ρολό ενός tamer, με στόχο να πιάσουν το κάθε Temtem.

“Εμείς

στην Crema Games πάντα αγαπάγαμε το creature-collection genre και μεγαλώσαμε παίζοντας ατελείωτες ώρες από αυτά. Τόσο πολύ, που η δημιουργία μιας νέας ματιάς στο είδους ήταν πάντα ένα όνειρο για εμάς”, εξηγεί ο game Director της Crema Games, Guillermo Andrades.

"Πίσω στο 2018 αποφασίσαμε να αρχίσουμε να δουλεύουμε για να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα, αναπτύσσοντας ένα φόρο τιμής στα αγαπημένα μας παιχνίδια, αλλά εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία να συμπεριλάβουμε όλες τις δυνατότητες και τις μικρές αλλαγές που πάντα περιμέναμε".

Το παιχνίδι έχει μια ξεκάθαρη και προφανή έμπνευση από τα Pokémon, και προσφέρει μια MMO "gotta catch all all" εμπειρία που περιμένουν πολλοί παίκτες. Το Temtem είναι διαθέσιμο για PC σε early access αυτή την περίοδο, κάτι που σημαίνει ότι η ανάπτυξη προχωράει σύμφωνα με το feedback που δίνει η κοινότητα, με έμφαση να δίνεται και στη μακροπρόθεσμη competitive σκηνή.

Το Temtem θα κυκλοφορήσει για τα Xbox Series X και PlayStation 5 μέσα στο 2021.

pcPS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα