Logitech ASTRO Gaming A10

Τo Logitech ASTRO Gaming A10 (Gen 2) είναι ένα νέο ενσύρματο headset από τη Logitech (μέσω του brand “Logitech G”) ειδικά δημιουργημένο για να καλύψει απαιτητική χρήση στο gaming μέσα σε ένα τοπίο όπου ο ανταγωνισμός σε παρόμοια προϊόντα είναι έντονος, με σωρεία προτάσεων. Με τα Α10 η Logitech καταφέρνει να κάνει πιο προσιτή μια άρτια

gaming εμπειρία από κάθε άποψη, σε πολύ επιθετική τιμή για τη συγκεκριμένη κατηγορία προιόντων.

Αν και το Α10 δεν είναι τα πιο πολυτελή ακουστικά gaming, ύστερα από εκτεταμένη χρήση τους διαπιστώσαμε πως σίγουρα αξίζουν, με τα θετικά στοιχεία τους σίγουρα να ξεπερνούν κατά πολύ τα αρνητικά.

Τα ακουστικά των Logitech ASTRO Gaming A10 είναι κατασκευές δύο μερών, με στρογγυλεμένους, ορθογώνιους πλαστικούς δακτυλίους που συγκρατούν τα ακουστικά επάνω σε ίδιου σχήματος πλάτη. Οι πλάτες του ακουστικού ενσωματώνονται σε κάθετους βραχίονες, που προσαρμόζονται στο headband και γλιστρούν πάνω-κάτω για καλύτερη εφαρμογή αναλογα με τον κάθε χρήστη.

Άξιος αναφοράς είναι ο ειδικός σχεδιασμός τους, με το ανθεκτικό πλαστικό headband, και τα μαλακά (υφασμάτινα, memory foam) μαξιλαράκια, τα οποία είναι τοποθετημένα στα αυτιά αλλά και στο headband για πολύωρη χρήση χωρίς ενόχληση. Τα μαξιλαράκια αυτά μπορούν να αντικατασταθούν όταν υπάρξει ανάγκη, απαλάσσοντας τον χρήστη από την ανάγκη αγοράς νέων ακουστικών. Η ευλυγισία και η ελαφρότητά τους προσθέτουν επιπλέον πόντους στην άνεση και την ευκολία χρήσης τους.

Τα Α10 είναι της κατηγορίας Over-Ear headphones, και προσφέρουν επαρκές noise-cancelling (αν και τα συγκεκριμένα δεν διαθέτουν active noise-cancelling ). Μια θύρα 3,5 mm βρίσκεται στο κάτω μέρος του αριστερού ακουστικού τους για τη σύνδεση του headset στο παρεχόμενο καλώδιο. Το καλώδιο διαθέτει επίσης έναν ενσωματωμένο τροχό ρύθμισης της έντασης για ευκολότερο και ταχύτερο έλεγχό της.

Το uni-directional μικρόφωνο που διαθέτει το Α10 είναι μόνιμα συνδεδεμένο, τοποθετημένο στην πλάτη του αριστερού ακουστικού, και διαθέτει μακρύ, εύκαμπτο βραχίονα για τη βέλτιστη ρύθμισή του ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη. Το μικρόφωνο μπορεί επίσης να αναστραφεί προς τα πάνω για άμεση σίγαση. Το μικρόφωνο προσφέρει σχετικά καλή ποιότητα ήχου και ανιχνεύει σωστά τη φωνή χωρίς ιδιαίτερη παρεμβολή άλλων θορύβων.

Εντυπωσιακή είναι όμως η επίδοση των Α10 στο κομματι του ήχου. Με 32mm dynamic drivers, ο ήχος για την κατηγορία τιμής τους είναι πολύ περισσότερο από επαρκής, με αρκετά δυναμικά μπάσα και καθαρότητα στις υψηλές συχνότητες. Δοκιμάζοντάς τα με μουσική πολλών ειδών, διαπιστώσαμε πως τα Α10 είναι ρυθμισμένα να έχουν αξιοθαύμαστες επιδόσεις σε κάθε περίπτωση. Τα Α10 είναι δηλαδή, απολύτως άρτια για ακρόαση μουσικής (πάντα έχοντας κατά νου ότι έχουμε να κάνουμε με ένα gaming headset και όχι κάτι “audiophile”).

Στο κομμάτι των παιχνιδιών όμως είναι που τα ακουστικά αυτά δείχνουν το πλήρες εύρος των ικανοτήτων τους, καθώς συνδυάζουν ό,τι χαρακτηρίζει την ακρόαση μουσικής και κάποια επιιπλέον στοιχεία. Στο PS5 συγκεκριμένα διαθέτουν την ικανότητα χρήσης του spatial audio του συστήματος, προσφέροντας μια πολύ δυναμική και καθηλωτική εμπειρία σε κάθε παιχνίδι που δοκιμάσαμε. Ομοίως στο PC, τα Α10 προσφέρουν έντονη και καθαρή εμπειρία gaming.

Η Logitech με τα Astro Gaming A10 (Gen 2), λοιπόν, κατάφερε να προσφέρει -σε μία απόλυτα προσιτή τιμή- ποιοτικά και εύχρηστα ακουστικά για κάθε κατηγορία παίκτη, με προσεγμένη δουλειά σε όλους τους τομείς. Από την άνεση που προσφέρουν μέχρι και την πολύ καλή ποιότητα ήχου, τα Α10 είναι μία εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν αξιόπιστα gaming ακουστικά, χωρίς να αδειάσουν τις τσέπες τους.

Η προτεινόμενη λιανική τιμή των Logitech ASTRO Gaming A10 (Gen 2) είναι 59.99€. Το κουτί τους διαθέτει φυσικά τα ίδια τα ακουστικά, καλώδια συνδεσης mini-jack, 3,5 mm splitter audio-mic, ένα astro αυτοκόλλητο καθώς και manuals χρήσης. Είναι διαθέσιμα σε πέντε αποχρώσεις (μαύρο, λευκό, γκρί, λιλά/ μωβ, και mint).

The post Logitech ASTRO Gaming A10 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα