Ακύρωση της E3 για το 2022

Την ακύρωση της φετινής E3 ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή της έκθεσης, η ESA (Entertainment Software Association).  Αρχικά, τον Ιανουάριο, είχε γίνει γνωστό ότι η E3 2022 προγραμματιζόταν να πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι σε ψηφιακή μόνο μορφή μετά την ακύρωση του αρχικού σχεδίου για αναβίωση της έκθεσης με φυσική παρουσία μέσων και

κοινού.

Μέσα από την παρακάτω ανακοίνωση η ESA έδωσε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με το θέμα, αλλά και τους στόχους της η έκθεση να επανέλθει το 2023, τόσο με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων, όσο και με ψηφιακή μορφή.

«Η E3 θα επιστρέψει το 2023 με μια ανανεωμένη έκθεση με σκοπό να γιορτάσει τα νέα και συναρπαστικά βιντεοπαιχνίδια αλλά και τις καινοτομίες του κλάδου. Ανακοινώσαμε προηγουμένως ότι η E3 δεν θα πραγματοποιηθεί με φυσική μορφή το 2022 λόγω των συνεχιζόμενων κινδύνων για την υγεία γύρω από τον COVID-19. Σήμερα, ανακοινώνουμε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε η ψηφιακή έκθεση E3 το 2022. Αντίθετα, θα αφιερώσουμε όλη την ενέργεια και τους πόρους μας για να προσφέρουμε μια αναζωογονημένη δια ζώσης αλλά και ψηφιακή εμπειρία για την E3 το επόμενο καλοκαίρι. Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε την E3 στους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο ζωντανά από το Λος Άντζελες το 2023. Αναζητήστε περισσότερα νέα και ανακοινώσεις σύντομα».

The post Ακύρωση της E3 για το 2022 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα