Το Tiny Tina’s πρώτο σε ψηφιακές πωλήσεις στα UK Charts 26 Μαρτίου

Το Tiny Tina’s Wonderlands, μετά τη δεύτερη θέση στις retail πωλήσεις, έρχεται πρώτο στις ψηφιακές πωλήσεις με βάση τα UK charts για την περασμένη εβδομάδα.

Όπως ανακοίνωσε το gamesindustry.biz, o spin off τίτλος της σειράς Borderlands έκανε ένα επιτυχημένο ξεκίνημα τόσο σε retail όσο και ψηψιακές πωλήσεις με το 77% αυτών να έρχονται

από το PSN και το Xbox Live. Το 55% των ψηφιακών πωλήσεων πραγματοποιήθηκαν στο Xbox και το υπόλοιπο 45% στο PlayStation.

Στη δεύτερη θέση της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται το Elden Ring, το οποίο συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του. Από την άλλη, το GTA V κατέγραψε μια πτώση της τάξης του 83% και έπεσε στην τέταρτη θέση από την πρώτη που είχε την προηγουμένη εβδομάδα. Ανάλογη πορεία είχε και το GTA Online, το οποίο έπεσε από την τρίτη στην έβδομη θέση.

Η δεκάδα των τίτλων με τις περισσότερες ψηφιακές πωλήσεις στη Μεγάλη Βρετανία για την εβδομάδα που τελείωσε στις 26 Μαρτίου διαμορφώνεται ως εξής:

Tiny Tina’s Wonderlands (2K Games)Elden Ring (Bandai Namco)FIFA 22 (EA)Grand Theft Auto 5 (Rockstar)F1 2021 (EA)WWE 2K22 (2K Games)Grand Theft Auto Online (Rockstar)Star Wars Jedi: Fallen Order (EA)Gran Turismo 7 (Sony)Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege (Ubisoft)

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η Bethesda όσο και η Nintendo δεν παρέχουν πληροφορίες για τις ψηφιακές πωλήσεις των τίτλων τους. Επομένως, το Kirby and the Forgotten Land και το Ghostwhire Tokyo δεν εμφανίζονται καθόλου στην παραπάνω λίστα. Το Kirby and the Forgotten Lands ήταν στην πρώτη θέση των retail πωλήσεων για την ίδια εβδομάδα.

The post Το Tiny Tina’s πρώτο σε ψηφιακές πωλήσεις στα UK Charts 26 Μαρτίου appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα