Launch trailer για το Disintegration

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του.

Οι V1 Interactive και Private Division –developer και publisher αντίστοιχα- έδωσαν στη δημοσιότητα το launch trailer για το Disintegration, προσφέροντας μια σύντομη ματιά στην ιστορία του επερχόμενου first person shooter, λίγο πριν από την κυκλοφορία του την επόμενη εβδομάδα. Να θυμίσουμε ότι η V1 Interactive έχει δημιουργηθεί από τον συν-δημιουργό του Halo, Marcus Lehto.

Το Disintegration μεταφέρει τους παίκτες σε μια μελλοντική Γη, όπου η ανθρωπότητα βρίσκεται

στο χείλος της εξαφάνισης. Οι ακραίες κλιματικές συνθήκες, ο υπερπληθυσμός, η έλλειψη τροφίμων και μια πανδημία έχουν οδηγήσει σε κατάρρευση των εθνών (η αλήθεια είναι ότι όλα τα παραπάνω ακούγονται σαν να είναι τα σημερινά νέα), οδηγώντας την ανθρωπότητα προς το χείλος της πλήρουςς εξάλειψης.

Η ιστορία θέλει κάποιους επιστήμονες να έχουν ανακαλύψει έναν τρόπο να μεταφέρουν έναν ανθρώπινο εγκέφαλο σε ένα ρομποτικό σώμα, το οποίο πρόκειται να αποτελέσει μια προσωρινή λύση για τη διάσωση της ανθρώπινης φυλής. Η διαδικασία της μεταφοράς είναι γνωστή ως Integration, και επιτρέπει ο εγκέφαλος των ανθρώπων να εισέρχεται χειρουργικά σε ένα μηχανικό σώμα-πανοπλία. Οι παίκτες θα αναλάβουν τον ρόλο του Romer, ενός τέτοιου ολοκληρωμένου ρομπότ-άνθρωπου, έχοντας ως αποστολή να οδηγήσουν μια ομάδα από Outlaws, που αποφάσισαν να αγωνιστούν για επιβίωση, με την ελπίδα ότι μια μέρα θα μπορέσουν να γίνουν άνθρωποι και πάλι.

Το Disintegration θα γίνει διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 16 Ιουνίου.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα