Extended gameplay trailer για το New Tales From the Borderlands

Ένα extended gameplay trailer για το New Tales από το Borderlands δόθηκε στη δημοσιότητα στα πλαίσια του Gearbox Showcase της έκθεσης PAX West από τις Gearbox και 2K, παρέχοντας την ευκαιρία να ρίξουμε μια βαθύτερη ματιά στον επερχόμενο cinematic adventure τίτλο.

Το New Tales from the

Borderlands αναπτύσσεται από την Gearbox Software, η οποία συνεργάζεται με κάποια από τα βασικά μέλη της ομάδας ανάπτυξης του τίτλου της Telltale Games, για να δημιουργήσει την ολοκαίνουργια ιστορία του νέου τίτλου. Ο πνευματικός διάδοχος του Tales from the Borderlands υπόσχεται να μεταφέρει την ίδια τολμηρή αίσθηση περιπέτειας και αφήγησης, με μια αυτόνομη αφήγηση γεμάτη συγκινητικά συναισθήματα, ένα νέο cast χαρακτήρων αλλά και το κλασικό χιούμορ των τίτλων Borderlands.

Κάθε επιλογή που θα κάνουν οι παίκτες, μεγάλη ή μικρή, θα καθορίσει τη μοίρα κάθε χαρακτήρα με απροσδόκητους τρόπους. Είτε πρόκειται για το όραμα του Anu για ένα σύμπαν που εμπορεύεται περισσότερα όπλα, τα όνειρα του Octavio για φήμη και περιουσία, είτε για την παγερή πλοκή της Fran για εκδίκηση, η επιτυχία ή η αποτυχία τους εξαρτάται από τις αποφάσεις που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μόνο παίζοντας οι παίκτες θα καταλάβουν πλήρως πώς οι αποφάσεις τους μπορούν να αλλάξουν τα Borderlands.

Τέλος, είχαμε τη δημοσίευση ορισμένων εικόνων, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το New Tales from Borderlands θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam και Epic Games Store).

The post Extended gameplay trailer για το New Tales From the Borderlands appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα