Gameplay από την next-gen έκδοση του Biomutant

Η THQ Nordic έδωσε στη δημοσιότητα νέο gameplay από την επερχόμενη, next-gen έκδοση (Xbox Series X/S, PlayStation 5) του Biomutant, που αναμένεται να γίνει διαθέσιμη την Τρίτη 6/9. Η next-gen έκδοση υπόσχεται να αποτελεί μια «ομαλότερη και πιο όμορφη» έκδοση του παιχνιδιού, με ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, native ανάλυση 4K, υποστήριξη HDR και frame

rate έως και 60 fps.

Στα Xbox Series X και PlayStation 5 το Biomutant θα περιλαμβάνει το Quality Mode με native dynamic ανάλυση 4K στα 30 fps, το Perfomance Mode με native 1440p dynamic ανάλυση σε σταθερά 60 fps και το Quality Unleased Mode με native 4K dynamic ανάλυση έως και 60 fps. Στο Xbox Series S, οι λειτουργίες θα είναι οι ίδιες, αλλά με ανάλυση περιορισμένη στα 1440p και όχι στα 4K, και το Performance Mode να προσφέρει ανάλυση 1080p HD αντί 1440p. Φυσικά, η έκδοση του τίτλου για το PlayStation 5, θα διαθέτει υποστήριξη για το DualSense και την Activity Card.

Μπορείτε να δείτε το Biomutant να “τρέχει” σε Xbox Series X, Xbox Series S και PlayStation 5 στα παρακάτω gameplay video.

Το Biomutant θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S και PlayStation 5 στις 6 Σεπτεμβρίου στην τιμή των €39,99, με τους κατόχους των εκδόσεων Xbox One και PlayStation 4 να λαμβάνουν δωρεάν το αντίστοιχο upgrade και να μεταφέρουν τα saves και τα achievements/ trophies.

The post Gameplay από την next-gen έκδοση του Biomutant appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα