Λεπτομέρειες για το November Update του Halo Infinite

Η 343 Industries δημοσίευσε ένα νέο developer update για το Halo Infinite, αποκαλύπτοντας ότι το επερχόμενο Winter Update θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Με τη διάθεση του update θα έχουμε την προσθήκη του Forge beta, του πολυαναμενόμενου online Campaign co-op, της δυνατότητας επανάληψης αποστολών του Campaign, ενός δωρεάν Battle Pass 30 επιπέδων,

δύο νέους multiplayer χάρτες και XP που θα δοθούν κατά τη διάρκεια μιας beta.

Το νέο Covert One Flag mode θα κάνει το ντεμπούτο του επίσης με το update, φέρνοντας round-based match στο Halo Infinite, με ασύμμετρα loadouts, καθώς επιτιθέμενοι και αμυνόμενοι ανταγωνίζονται για να πάρουν ή να κρατήσουν τη σημαία. Όσον αφορά την έκδοση beta του Forge, αυτή υπόσχεται να είναι ένας “fully featured” level editor, ενώ οι νέοι χάρτες “Argyle” και “Detachment”, που έρχονται στο Multiplayer, δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας το Forge.

Το Winter Contingency II θα επιστρέψει ως event τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με το Fall/ Winter 2022 roadmap -που μπορείτε να βρείτε παρακάτω- ενώ το Halo Infinite Season 3: Echoes Within έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2023. Η τρίτη season του παιχνιδιού θα παρουσιάσει τους νέους χάρτες “Arena” και “Big Team Battle” , το Bandit M392 rifle, τον εξοπλισμό Shroud Screen, ένα Battle Pass 100 επιπέδων, καθώς και ένα Custom Game Browser, in-gaming reporting και πολλά άλλα.

Ένα update για την beta έκδοση του Forge θα εφαρμοστεί επίσης για την 3η σεζόν, με τα VIP και Escalation modes να έρχονται στο Multiplayer και ένα νέο narrative event να ξεκινά. Το Winter Update του Halo Infinite θα κυκλοφορήσει δωρεάν στις 8 Νοεμβρίου, με την Season 3: Echoes Within να αναμένεται να ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2023. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα νέα καλά, καθώς φαίνεται ότι η δυνατότητα για local split-screen co-op στο Halo Infinite έχει καταργηθεί .

“Προκειμένου να βελτιώσουμε και να επιταχύνουμε τη συνεχή ανάπτυξη του live service και να αντιμετωπίσουμε καλύτερα τα σχόλια των παικτών και τa quality of life updates, έχουμε ανακατανείμει τους πόρους του studio και δεν εργαζόμαστε πλέον στο local campaign split-screen co-op “, εξήγησε η 343 Industries.

Το Halo Infinite είναι διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One και PC.

The post Λεπτομέρειες για το November Update του Halo Infinite appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα