Dev Diary για το Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases

Καθώς αυτές τις ημέρες γιορτάζονται τα 131α γενέθλια της διασ΄ήμου συγγραφέως Agatha Christie, η Microids έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο dev diary video για το Hercule Poirot: The First Cases, έναν adventure τίτλο, μέσα από τον οποίο θα μπορέσουμε να δούμε κάποιες από τις διαμορφωτικές έρευνες του διασήμου Βέλγου ντετέκτιβ κατά τη διάρκεια της νεαρής ηλικίας του.

Βρισκόμενο σε ανάπτυξη από την Blazing Griffin,

το Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases θα μας επιτρέψει να συγκεντρώσουμε υποδείξεις και ενδείξεις, βάζοντας σε λειτουργία τις εσωτερικές λειτουργίες της γκρι φαιάς ουσίας του Poirot, σε μια σειρά από πρωτότυπες υποθέσεις. Γραμμένο από γραμματείς από τον κόσμο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, μαζί με τους narrative designers του τίτλου, το The First Cases υπόσχεται να προσφέρει μια νέα εικόνα του εμβληματικού ντετέκτιβ.

Στο dev diary μπορούμε να μάθουμε πληροφορίες από τους επικεφαλής προγραμματιστές Neil McPhillips και Justin Alae-Carew, για το πώς το studio προσεγγίζει τη νέα ιστορία στον detective adventure τίτλο, ενώ θα παραμένει πιστό στα μυθιστορήματα της Agatha Christie’s με πρωταγωνιστή τον Poirot.

Περισσότερα μπορούμε να μάθουμε στο “Everything You Need to Know” video παρακάτω.

Το Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στις 28 Σεπτεμβρίου.

The post Dev Diary για το Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα