Νέο υλικό από το The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Η Bandai Namco και η Supermassive Games δημοσίευσαν ένα νέο gameplay walkthrough video για το The Dark Pictures Anthology: House of Ashes, ενόψει της κυκλοφορίας του νέου κεφαλαίου της σειράς τον επόμενο μήνα. Το εν λόγω

video προσφέρει μια εισαγωγή στο House of Ashes, με σχόλια από τον Game Director του τίτλου, Will Doyle.

Έχοντας διάρκεια περίπου 24 λεπτά, το video παρουσιάζει μερικές από τις πρώτες σκηνές του τίτλου, στις οποίες ένας από τους πρωταγωνιστές, ο Αμερικάνος στρατιώτης Jason και μερικοί από τους συμπολεμιστές του, συναντούν ένα από τα μακάβρια τέρατα του House of Ashes. Εν τω μεταξύ, ο Jason και η ομάδα του πρέπει να μεταφέρουν ένα τραυματισμένο μέλος της μονάδας τους σε ασφαλές μέρος, ενώ βρίσκονται σε μια ανελέητη καταδίωξη.

Όπως ίσχυε και στα Man of Medan και Little Hope πριν από αυτό, το House of Ashes θα περιλαμβάνει μια σειρά αποφάσεων, καθεμία με διαφορετικές συνέπειες. Το να κάνουμε μια λανθασμένη επιλογή, μπορεί να προκαλέσει τον θάνατο οποιουδήποτε χαρακτήρα, όπως δείχνει ο Doyle κατά τη διάρκεια του gameplay video.

Η Ashley Tisdale εμφανίζεται επίσης ως Rachel στο νέο gameplay, καθώς την βλέπουμε να εξερευνά έναν αρχαίο υπόγειο ναό. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο πρόσφατο gameplay του House of Ashes παρακάτω και να λάβετε μέρος σε ένα Reddit AMA αυτή τη στιγμή.

Το The Dark Pictures Anthology: House of Ashes κυκλοφορεί για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 22 Οκτωβρίου.

The post Νέο υλικό από το The Dark Pictures Anthology: House of Ashes appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα