Πώς να μην τον ανανεώσει ο Πέρεθ; Τα 4+1 κατορθώματα του Αντσελότι τη φετινή σεζόν

11:37 11/1/2024 - Πηγή: Contra

Την ανανέωση του συμβολαίου του Κάρλο Αντσελότι μέχρι το καλοκαίρι του 2026 ανακοίνωσε πρόσφατα η Ρεάλ Μαδρίτης παρά τα σενάρια που ήθελαν τον Ιταλό να αποχωρεί με προορισμό την εθνική ομάδα της Βραζιλίας.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ πήρε την απόφαση να στηριχτεί στην Καρλέτο ποντάροντας στην εμπειρία του αλλά και στη γενικότερη διαχείριση τόσο των νεοφερμένων ταλέντων των Μαδριλένων όσο και των πολλών τραυματισμών που έχουν κάνει την εμφάνισή τους από την αρχή της σεζόν.

Δείγμα

αυτού ότι ο Αντσελότι έχει πετύχει, παρά τις δυσκολίες, τους 4+1 στόχους που είχαν οριστεί για το πρώτο μισό της σεζόν.

Συγκεκριμένα, η Ρεάλ βρίσκεται στην κορυφή της La Liga μπροστά από τη μεγάλη έκπληξη της σεζόν, Χιρόνα, ενώ ολοκλήρωσε αήττητη και τη φάση των ομίλων του Champions League.

Παράλληλα έχει πάρει την πρόκριση για τον τελικό του ισπανικού Super Cup ενώ βρίσκεται και στη φάση των 16 του Copa del Rey. Όλα αυτά ενώ μετά και την αναμέτρηση κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης συμπλήρωσε πλέον 20 παιχνίδια χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις.

Η τελευταία φορά που έφυγε χωρίς κάποιο βαθμό από τον αγωνιστικό χώρο ήταν κόντρα στους ροχιμπλάνκος για την LaLiga στις 24 Σεπτεμβρίου του 2023

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο Κίμιχ έχει μείνει έκπληκτος από τους Βαυαρούς και κουνάει μαντήλι

Τότεναμ: Ο Ποστέκογλου θέλει βασικό χαφ της Τσέλσι που το καλοκαίρι βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου

Φίλος της Ρεάλ ζήτησε από τον Πέρεθ τον Εμπαπέ, η επική απάντηση του προέδρου

Keywords
Τυχαία Θέματα